samasamotna
Fanka BB :)
a ile macie zamiar karmic wasze dzieciaczki?
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no chyba że będzie miała tyle ząbków że mi cycki odgryzie
ja ją karmię na zmianę z mlekiem modyfikowanym i cycek to właściwie jest tak na deser ale córcia strasznie chce więc jej nie żałuję. Wogóle to bałam się że jak zacznę dawać butelkę z mlekiem to nie bedzie już chciała cycka a tu proszę ... ani jednym ani drugim nie pogardzi :-)
miłej nocki i oczywiście do jutra :-)asuzana. ja wlasnie sie tego najbardziej boje ..ze ex nawet nie spyta nigdy o malenka..(

a coooo !Zgadzam się. Wcześniej nie chciałam nawet exa podawać jako ojca, teraz chcę, żeby przychodził i zajmował się dzieckiem i jestem ciekawa, czy teraz los nie spłata mi figla i ex nas nie oleje :]jesli ex nie chce dziecka znac- marzy sie o tym by chcial. jesli poznac chce - jest obawa, ze sie dzieckiem szybko znudzi i maluch bedzie cierpial. jesli poznac chce i sie nie nudzi - to trzeba dziada znosic w swoim domu i miec non stop nerwa na niego.
podobnie odnosnie nas samych. jak nas olewa - marzymy by zatesknil , blagal o przebaczenie i milosc wyznawal. a jak to zrobi - to same nie wiemy co z tym zrobic.
wiazac sie z naszymi ex weszlysmy w niezle bagno - w ktora strone by sie idac czlowiek grzeznie i czasem popada w panike...