reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Będę się starala karmić ile się da :-D no chyba że będzie miała tyle ząbków że mi cycki odgryzie :-D ja ją karmię na zmianę z mlekiem modyfikowanym i cycek to właściwie jest tak na deser ale córcia strasznie chce więc jej nie żałuję. Wogóle to bałam się że jak zacznę dawać butelkę z mlekiem to nie bedzie już chciała cycka a tu proszę ... ani jednym ani drugim nie pogardzi :-)

Koleżanki moje drogie ... idę już stąd bo w pralce kisi mi się pranie a zakupy są poukładane w reklamówkach pod ścianą w kuchni żeby było przejście więc jeszcze trochę rzeczy mam do zrobienia :-) a ja siedzę i jak zwykle oblegam forum :-D miłej nocki i oczywiście do jutra :-)

jesli ex nie chce dziecka znac- marzy sie o tym by chcial. jesli poznac chce - jest obawa, ze sie dzieckiem szybko znudzi i maluch bedzie cierpial. jesli poznac chce i sie nie nudzi - to trzeba dziada znosic w swoim domu i miec non stop nerwa na niego.
podobnie odnosnie nas samych. jak nas olewa - marzymy by zatesknil , blagal o przebaczenie i milosc wyznawal. a jak to zrobi - to same nie wiemy co z tym zrobic.
wiazac sie z naszymi ex weszlysmy w niezle bagno - w ktora strone by sie idac czlowiek grzeznie i czasem popada w panike...
Zgadzam się. Wcześniej nie chciałam nawet exa podawać jako ojca, teraz chcę, żeby przychodził i zajmował się dzieckiem i jestem ciekawa, czy teraz los nie spłata mi figla i ex nas nie oleje :]
asuzana Rozumiem, że Ci przykro, ale to jest właśnie tak jak napisała Krropelka. Ja bym jednak wolała, żeby ex zniknął z naszego życia, ale wiem, że będzie w nim obecny, a Tobie jest przykro, bo ex się w ogóle nie interesuje. Ja myślę, że jeszcze trochę czasu minie zanim Paulinka będzie pytać o tatę i do tego czasu się dużo może zmienić w Twoim życiu. Jesteś silna babka, masz poczucie humoru, na pewno wszystko się ułoży :) Póki co trzymam kciuki za sprawę w sądzie ;)
Samasamotna Widzę, że Cię dziewczyny nastraszyły z tym porodem ;) Nie bój się. Jak ja już będę po wszystkim, to zdam Ci szczegółową relację :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry