reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kazda z nas ma te same mysli ze bedzie sama i wogole .ale kazdy pzryjdzie zobaczyc odwiedzic i wogole,minie szybko 2 dni zobaczysz.
a ja ide w poniedzialek do lekarza i wtedy sie umowie na 4d tez mojego szkraba zobaczyc:)

reklama
Dzieki za pocieszenie :)))
oo to super ;] ja juz 3 tyg na wizycie nie bulam teraz chyba bede miala czesciej wizyty bo juz 30 tydzien to bedzie prawie ;] dobrze ze do szpitala mam bliziutko;] katerinka znasz juz plec?? i masz jakies imiona wybrane???:P

Cześć Mamusie :-)

KRROPELKA lubie Was lubie :tak: niedawno wróciłam z zakupów bo moja starsza córcia mnie dzisiaj podsumowała że nie wszyscy się w tym domu odchudzają a w lodówce jest tylko światło i przeciąg :-D no przyznaję że teraz jest gorąco i normalnie kupuję tylko jakieś tam podstawowe rzeczy bo nie chce mi się dźwigać zakupów do domu. Raz w tygodniu jadę do tesco na wieksze zakupy i mam spokój potem. No i ten raz w tygodniu wypadł mi akurat dzisiaj bo już mi się głupio zrobiło :-) wolałam jechać wieczorkiem bo w dzień nie było jak do samochody wleźć taki był nagrzany ;-) zaraz pomału nadrobię zaległosci z czytania ;-)

jezu katerinka ja to jestem jakas slepa przciez ci pisze na suwaczku hehe ;]
ja mam na tye dobrze ze mama mi kupujewszytsko co chce do jedzenia i spelnia moje wszystkie zachcianki :D ostatnio sie obudzilam o 3 :30 w nocy i obudzilam mame mowiac:mamo zrobisz mi leczo;D

nic nie szkodzi samasamotna wybacze cie zakrecenie:) tak maja ciezarne:-)
ja to tez mam ogorki sledzie kapuste kiszona,obok mnie w sklepie to juz sie smieje ze jak po cos wchodze to zachcianka bo nawet mi ogorka jednego daja:)
wlasnie cobie przynioslam miske z ogorkami:) pychotka
dzisiaj tez jakas cisza gdzie wszyscy ?

Ostatnia edycja:
Tak sobie czytam jak piszcie o swoich kontaktach dziecka z ojcem i normalnie jest mi przykro. Nie wiem co kiedyś powiem Paulince jak zapyta się o ojca, jak jej wytłumaczę że to bydle nawet nie chce jej znać. Wiem że minie jeszcze kawał czasu zanim o to zapyta ale nóż mi się w kieszeni otwiera :wściekła/y:
KRROPELKA Filipek słodki i niesamowicie układa się do snu :-D takie ma źiąby boskie że normalnie tylko go schrupać :-) no i podziwiam Twoje podejście, ja nie wiem jakbym się zachowała ale myślę że tak jak Ty ... po tym wszystkim nie mogłabym już być z takim facetem :-) to że Twój ex interesuje się dzieckiem to wielki plus z jego strony bo przynajmniej w jakiś sposób poczuwa się do odpowiedzialności a i synek napewno bardzo szczęsliwy że jednak jakiś baran go wozi na barana :-D
samasamotna Ty lepiej oszczędzaj mamę jak się dzidzia urodzi bo teraz Ci po nocach pichci smakołyki a potem nie będzie miała siły pomóc przy dzieciaczku :-D zbuntuje się i zobaczysz ;-)
gjoasia super że masz neta i nie będzie Ci tak smutno wieczorami. Zamiast rozpamiętywać przeszłość lepiej tu siadaj i pociskaj na swojego exa .. a co ... niech mu się czka całe noce :-D

reklama
zobaczysz jka urodzimy to raz ze bedziemy karmic i niektorych rzeczy nie bedziemy mogly jesc ale na pewno nie spojrzymy na nie,
ja z mala siatami jadlam pomarancze i wiadra sledzi a po porodzie przez rok nie kupowalam:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry