reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ale chlopom sie wydaje ze 200zl wystarczy i jeszcze ma zostac. w kwietniu do mnie ostatnio ex dzwonil i mowi ze 200euro ma mi wystarczyc na cala wyprawke. jaki oburzony byl i zdziwiony ze to malo. a w sadzie bede walczyc tylko musze sie zabrac do tego by zebrac dowody ze on tam pracuje. a ja z mama nie mam takiego kontaktu jak z Tata. ale dobrze ze ty masz takie wsparcie u swojej Mamy :)

reklama
ja Kobietki ide spacerkiem do siostry, moze bardzo mnie nie zleje. Musze sie ruszyc bo ostatnio to tylko do i z autka. a dzis tak nie grzeje to sie przejde.
Ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze mam autko, bo Malutka sie urodzi w pazdzierniku/listopadzie nikogo nie bede musiala prosic o podwiezienie. ubezpieczenie mnie wynosi 250zl za caly rok a paliwo zatankuje na ukrainie(mam8km do granicy) i bedziemy jezdzic!!! milego dnia. wieczorkiem zagladne pa

anowi 82 to ty masz dobrze ja mam 1000zl za caly rok,u mnie jedna rata tyle wynosi co ciebie wszystko, ale jezdzic uwielbiamy:)
samasamotna wiesz co ja uwazam ze tak naprawde wszytsko zalezy od sedziny albo sedziego na jakiego trafisz,ja mialam okropna babe,a wiadomo ze ty siedzisz z dzieckiem i sie nim opiekujesz i pieniadze ida szybko,mleko pampki pielegnacja ubior

katerinka mam male autko (silnik 1,3)wiec moze dlatego a ubezpieczone auto mam w MTU. ja tez jezdzic b. lubie :) niemam jakiegos sklepu internetowego, duzo dostane od siostry, ciuszki kupilam w szmateksie. ze dwa komplety kupie nowe, ale tak blizej porodu by wiedziec jaka dluga sie urodzi. a to co mi brakuje to kupie w dzieciecym raczej. :)
samasamotna ale wieczorkiem ci wysle.

no ide bo sie od tego forum odkleic nie moge :)

reklama
a ja bym chciala ceny porownac u mnie ejst tak ze np. male nozyczki roznia sie do 3 zl nie mowic o wkladkach laktacyjnych,a na necie nie raz sa fajne promocje.'
ty ta siedzisz przy kompie moze wiesz jak oczyscic kompa ze zbednych plikow i wirusow bo mi cos zaczyna mulic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry