Cześć
samasamotna Jak mi się śni ex, to najczęściej w tych snach robię mu jakąś krzywdę :] Kiedyś mi się śniło, że popełnił samobójstwo. Także nie takie najgorsze te sny

Co do fajków to ja rzuciłam od razu po zrobieniu testu. A było to 6 tydzień ciąży, okropnie się czułam z tym, że przez ponad miesiąc tyle paliłam i piłam...
Młoda Mój ex ma mój numer konta, ale nic z tym nie zrobił :/ Co do gazowanych, to ja niestety piję przez całą ciążę. Jem też dużo fastfoodów, choć wcześniej ich nie lubiłam. Nie mogę się powsrzymać od picia zimnej coli, czy mirindy. Jeszcze 22 dni u Ciebie. Szybko minie
Anowi Przed ciążą piłam dużo kawy, właściwie to dzięki temu się zorientowałam, że coś jest nie tak. Czasem jak się spieszyłam na studia, to nic nie jadłam, tylko sobie kawkę strzelałam. Pewnego piątku też tak zrobiłam i poleciałam na studia. Myślałam, że nie wysiedzę na wykładzie, ale tłumaczyłam sobie, że to pewnie przez to, że nic nie jadłam. Nastepnego dnia zrobiłam test...
Straszne to, co napisałaś o rozciętej głowie, aż sobie nie mogę tego wyobrazić...