Bezsenna mi sie wydaje ze jemu ten nr konta potrzebny tylko po to zeby zobaczyc i wyrzucic

Ja nie moge, jak mozna rozciac dziecku glowke? jakbym ja zobaczyla czy dowiedziala sie ze mojemu dziecku cos takiego zrobili to chyba bym wstala i wszystkich po mordach lala, oczywiscie po zszyciu

wiecie co moze on o tej przesiadce mowil zebym z nim pojechala i poczekala na busa tam? heh nie wiem czego on chce ode mnie niech spada

moja Mama sie smieje, ze ciagle chodze i narzekam, to reka mnie boli to glowa, noga, brzuch, zawsze cos, a moja Mama jak bylam jeszcze w Jej brzuszku, to bawila sie na balu sylwestrowym, a ja 6 dni pozniej sie wysliznelam

i tez nie miala zadnych objawow, a ja ciagle cos :/ co do palenia, to mysle ze ja wroce do tego smierdzacego i nie taniego nalogu po porodzie, znaczy jak skoncze karmic

chociaz szczerze mowiac bede sie powstrzymywac ile sie da bo jak widze ceny papierosow teraz to padam na ryj

moj Nikos caly czas jest glowka do dolu, beke mam jak ma czkaweczke to gdzies w okolicy jajnika mi cos puka

chociaz czasami to mi go szkoda, bo dosc czesto ma ta czkawke i sie pewnie meczy biedaczek maly