reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
haha becikowe to chyba na 2 miesiace przezycia tylko :) faceci mysla ze to becikowe to do konca zycia powinno starczyc :) ja slyszalam ze paragony moga nie starczyc, tzn pewnie zalezy od sedziego, bo podobno trzeba miec faktury imienne, bo tak to mozna pozbierac paragony od znajomych albo znalezc na ulicy i wykorzystac to w sadzie :/ jeszcze nie mialam sprawy wiec nie wiem, ale paragonow nie trzymam, wystarczy ze bedzie placil alimenty
Katerinka ze zniecierpliwieniem czekam na te pretensje :) dekiel to malo powiedziane :)

reklama
no wlasnie to becikowe pojdzie jak bulka z maslem a oni mysla ze na rok,wiecie jaka jest dobra terapia szokowa,moj ex kiedys zjawil sie i mi sie akurat wszytko pokonczylo dla malej i uparl sie zepojdzie z nami i zaproponowal zaplate,nie zalowalam ladujac do wozka .zaplacil 200zl w supermarkecie i zamknal gebe na temat pieniedzy ze na pewno tyle na dziecko nie idzie:-)

Wkurza mnie coś takiego, bo jeśli ex by mi zarzucił, że nie brałam witamin potrzebnych dla dziecka, tylko zbieram paragony, to chyba bym w pysk zdzieliła... Ja słyszałam, że wystarczy pokazać w karcie ciąży, co się przyjmowało i przez jaki czas.
Katerinka Niektórzy myślą, że wózek to 500 pln, łóżeczko z 200, trochę ubranek i po problemie :/

hehe moze i moj ex sie poczuje i bedzie chcial isc ze mna na zakupy, ja mu chetnie dam zaplacic :) ale podejrzewam, ze akurat wtedy bede baaaaaardzo duzo potrzebowala :)

Bezsenna ja bralam luteine na poczatku ciazy, pozniej wapno i potas, a pozniej musialam brac zelazo no i oczywiscie witaminy, ale nie mam nic wpisane w karcie ciazy :/ tylko mam recepte na luteine i to wszystko :/

mozesz zadac zadoscuczynienia cierpienia i porzucenia w ciazy ale o karte to raczej nie pytaja,i niby od 5 miesiaca mozan zazadac alimentow,ale to trudne tematy,najlepiej sie prawnika zapytac

kurcze jak sobie pomysle ile bedzie latania po porodzie to az mi sie odechciewa rodzic ;) w ogole to moj ex pojechal sobie a jak Nikos sie urodzi to jak ja go zarejestruje ? :/ chyba mozna wtedy wpisac tylko imie ojca nie ? ale czy to nie beda wtedy problemy jak bede wnosic sprawe do sadu? ojojoj za duzo tego

Młoda Mój gin w karcie ciąży pisał dokładnie od kiedy do kiedy mam brać jakie lekarstwa.
Wolałabym wszystko załatwić bez sądu, ale nie wiem, czy da radę się dogadać z exem...
U mnie już padało, a potem tęcza była ;)

reklama
mloda1 moj byl bardzo obrazonyz e daje malej nawisko wiec jak sie urodzila to bylam sama w urzedzie,akt potrzebny i potem zalatwiasz.i dalam moje nazwisko,jego podalam jako ojca ale bylo jego imie i moje nazwisko,ojciec ma pol roku na przyznanie sie do ojcostwa jesli nie sadownie.a moj ex sie obudzil po 5 miesiacach jak [przestal miec focha i poszedl ze mna i byl tylko wpisany jako ojciec a moje nazwisko zostalo,i zmienili akt urodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry