reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katerinka ja co tydzien wchodze na ta strone i sprawdzam jak sie rozwija moj maluszek z kazdym tygodniem :)
Anowi mnie tez maly kopal po jelitach :) czasem mialam wrazenie ze w kregi mnie kopie, ale pozniej jak juz mial malo miejsca to mu sie spodobaly zeberka i czulam sie jak polamana, teraz juz nie kopie, ale uciska pecherz, dzieki czemu wiecznie siedze w toalecie :(
Samasamotna dobrze ze czujesz sie juz lepiej, mam nadzieje ze tak bedzie do konca ;)
Ide sie juz wykapac i spac, przyzwyczailam sie o tej godzinie kapac i jak sie zbliza 22 to juz mi sie oczy jak zapalki robia :) wiec dobranoc wszystkim, milej nocki

tez bardzo fajna wedlug mnie strona Etapy ciąży – 6 miesiąc ciąży ť Kalendarz ciąży ť Etapy ciąży – 6 miesiąc ciąży ť Ciąża i poród w Polsce - Prawdziwe historie i ciąży i porodzie. Ty też napisz do nas ja tez wiedzialam o stronie ebrzuszek, bardzo fajna.
mloda kolorowych snow zycze, a z tymi kregami to chyba dopiero teraz sie domyslilam czego plecy mnie bola :)
katerinka wysylamy to co ja znalazlam w necie o alimentach o wladzy rodzicielskiej o becikowym jesli chcesz to ci tez wysle :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry