czesc Kobietki!
nadrobilam co napisalyscie, w miedzyczasie zjadlam galaretke. i co nieco dodam od siebie
Ja jestem skorpion, moja Coreczka tez bedzie

tp na 29.10. mowia ze dwa skorpiony najlepiej sie dogadaja. ale mowia tez ze to najgorszy znak hehe. Ciekawe czy ktoras z was to skorpion.
katerinki Maluszek moze byc
co do rejestracji w usc dzieciaczka, jesli nie jestes po slubie z ex to do urzedu musicie razem isc. ja musze wyrazic zgode na wpisanie ex jako ojca dziecka. bardzo wazne jest by wiedziec ze jesli dziecko ma nazwisko po mamie. to i tak ma prawo do dziedziczenia po ojcu i wszystkie inne sprawy.
bezssenna ja jeszcze nie liczylam ile w sumie mi kasy poszlo. ale tez sie uzbieralo. na same witaminy troche. mi jeszcze doszly leki. ja od prawnika uslyszalam ze musze zbierac
faktury najlepiej imienne. wtedy sie mnie nie czepia ze znalazlam/ktos mi dal/ paragony. wiem ze te nawet od kogos moge wziac paragon i poprosic by na mnie wypisali faktury. ja biore faktury imienne nawet na witaminy, na ciuchy, w sumie na wszystko moze przesadzam ale....
a i pisalyscie o fajkach, ja mieszkam blisko granicy z Ukraina takze u mnie raczej "zagrraniczne"pala. bo kosztuje polowe mniej niz polskie. moge wam wysylac papieroski np w kopercie z babelkami
Moja Malutka jakos od wczoraj kopie mnie tak do srodka jakby po jelitach, mam wrazenie ze za chwile to ja skretu jelit dostane. tez tak Was kopia? niewiem czy mnie rozumiecie, przedtem kopala tak ze falowal brzuch a teraz sie jej znudzilo czy tak w druga strone bardziej spodobalo. dobrze ze jeszcze do zeber nie dostaje