reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hahaha biedak pewnie siedzi i nie moze uwierzyc ze jest taki glupi i ze nie uleglas mu:]
gdyby mi taiego smsa ex moj napisal to bym go tak wysmiala ze niewiem:D:D
anowi jakie pytania bedziesz zadawac prawnikowi?? jesli moge wiedziec

reklama
anowi82 jeszcze jeden sms i tak mu napisze,dupek ,teraz mu napisalam ze wole teraz wibre :-) pewnie dostal piane,tez sobie przypomina w tak piekny sobotni wieczor,ale wiecie co on nie mial skrupułów wiec ja tez nie bede miala

najpierw mi zadawala pytania potem jemu,wyszlismy i to jest najgorszy moment (uwierzcie) i wtedy oglasza wyrok,a ja mialam do sluchania jak wyszlismy na caly sad sie darl ze zlotowki nie dostane ,juz teraz to jak o tym pisze to luz a wtedy mi wesolo nie bylo:angry: ludzi mi bylo wstyd

ja sie bede pytac czy mi sie nalezy zwrot kosztow utrzymania trzy miesiace przed porodem i trzy po porodzie i w jakiej wysokosci. napisze sama pozew i pokaze go prawnikowi by mi powiedzial co jest zle. bo w jednym pozwie bede chciala zawrzec kilka spraw jednoczesnie watpie by przyjechal i uznal dziecko. w moim przypadku beda raczej badania dna. na www. cpk.org.pl jest wzor o utalenie ojcostwa i taki mniej wiecej bede pisac.

jezu co za kretyn...
ja chyba tam umre ..:(
no ja swoje przeszlam nie raz wzywalam policje,to byly czasy a potem po latach zrozumial zetak naprawde sobie krzywde robi i mozna sie dogadac bez grozb wyzywania i wogole klotni .do teraz nie raz wspomina jaki byl glupi,
jak ten obecny ex(ale to brzmi) tak bedzie robil to zaraz kopa i szlaban na malego,teraz juz mam inne podejsic i sie nie dam .

reklama
anowi nawet niewiesz jak sie boje..:(( to napewno nie bedzie nic milego ...i jescze te pytania wszytskie on pewniebedzie klamał eh...i napewno dostane grosze;/;( a ile bedzie to wszytsko trwalo?? to odkad zloze pozew te rozprawy wszytskie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry