reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam:-)!
bezsenna..masz-racje...mojego-synka-suwaczek-dzis-bardzo-specjalny..heheh...w-sumie-nie-czuje-sie-samotnie-bo-mam-mojego-synka-i-jestem-szczesliwa..:-D:-D:-D!
po-pierwszej-ciazy-nie-mialam-zadnych-rozstepow-i-jedyne-co-uzywalam-po-kapieli-to-baby-oil-natusan,teraz-tez-uzywam..
jedyne-czym-sie-teraz-przejmuje-to-moim-zdrowiem...bo-lekarz-stwierdzil-ze-nie-moge-uzywac-wielu-lekow...a-niestety-2-dni-mnie-astma-dopadla-i-nie-chce-przejsc...:no:...jutro-musze-do-lekarza...uff-znow-kasa-leci...

zycze-wam-mamuski-milej-i-spokojnej-niedzieli:-):-)..i-samych-usmiechow-na-twarzach:-D:-D:-D!...pozdrawiam

reklama
ale po rozstaniu szybko zaczal uprawiac zycie psa spuszczonego ze smyczy. bez zadnych regul, pelen spontan...
Jak zwykle mi poprawiasz humor :D Patrząc po zdjęciach jakoś sobie nie mogę wyobrazić, żeby Twój ex miał powodzenie i taki wybór w kobietach :D Ale mój też nie jest urodziwy, a jakoś inne na niego lecą, co mnie dziwi bardzo.
Dobrze, że Filipek taki grzeczny i przesypia całą noc. Mnie to nieprędko czeka ;)
Fotkę owszem, robiłam na leżąco. A rozstępy są pod brzuchem, trzeba się przyjrzeć. Sama ich nie dostrzegłam, bo nie widzę już co mam pod brzuchem ;)
Młoda Ja nie chodzę do kościoła, ale nawet gdybym chodziła, to nie wyobrażam sobie tam stać. Nikt Ci nie ustępuje miejsca?
Asuzana Zastanawiałam się wczoraj, co się z Tobą dzieje, ale dobrze, że już jesteś :)
Ravenalka Mam nadzieję, że i ja się tak zakocham w Kubusiu ;) I że dorosnę do bycia matką.
Anka Dobrze, że synek Ci daje radość. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Witajcie!
Nie bylo mnie troche, ale to za sprawa ze byl u nas na 10 dni tata malego. Dzisiaj wyjechal, boli, bo uczucia wrocily z obu stron, czulam sie cudownie, tworzylismy przez ten czas tak jakby rodzine, a teraz znowu powrot na ziemie, pelen bolu. Moje serce peka, tata zakochany w Mikolaju po uszy, pomagal mi bardzo, opiekowal sie nim, nie chcial wracac do anglii. A teraz zostalismy sami w pustym mieszkaniu, gdzie jest tak cicho, a mi jest zle...

my juz w domku zwiedzilismy zamek zjedlismy rybke i wrocilimy,zlapala nas jakas ulewa jechalam 10 na h:) ale nie ma jak w domku.wykapalam sie i male spa zrobilam sobie i juz sie teraz nie ruszam do wieczorka:-)
kabaretka wiem co czujesz mojej siostry maz wyjezdza na miesiac i tu jest tydzien,ale maja trojke wiec nie maja wyboru,
bezsenna a ty jak sie czujesz ? juz coraz blizej
mloda1 niedziela to najgorszy dzien na swiecie
krropelka to dobrze ze dzisiaj nie masz kacyka:)

Ostatnia edycja:
dziendobry wszystkim;-))
no ja tez niedzieli nie lubie;/// ..
dzis sie wyspalam do 12:30;DD
i niestety dalej boli mnie brzuch..;;(( chcialabym juz zeby byla sroda..:( mam wtedy wizyte .
jakos humorku wogole nie mam...:-(
bezsenna sliczny brzusiooo :)
ja juz przytylam 13 kg :D:D:D chociaz nie widac po mnie ze az tyle ;]
kabaretka a na ile wyjechał??bedzie dobrze najwazniejsze ze sie malym zajmuje :) ulozy sie zobaczysz

Katerinka Niedziele są okropne. Tak jakby czas się zatrzymał, nie lubię tego.
Ja w dalszym ciągu nic a nic nie czuję. Mam wrażenie jakbym miała nigdy nie urodzić :]
samasamotna Dzięki ;)

bezsenna wsrod osobniczek u ktorych moj ex ma powodzenie rzadko ktora jest kobieta :-D:-D:-D. ta, ktora wynalazl sobie jako pierwsza po mnie okazala sie regularna k.urwa. i bynajmniej nie przemawia tu przeze mnie zlosliwosc czy jakas zawisc. po prostu sie okazalo, ze panienka poza profilem na portalu randkowym ma rowniez swoj profil na portalu erotycznym 0700... :-D:-D:-D. ex sadzil, ze dorwal ksiezniczke a dosc szybko sie skapnal, ze to ona sadzila, ze dorwala "przedsiebiorce ze szwecji" :-D. oboje sie soba rozczarowali. k-ksiezniczka okazala sie nie byc zdatna do zycia i pazerna profesjonalista. a pan przedsiebiorca ze szwecji dosc szybko sie splukal :-D:-D. a po fakcie jego znajomy wyczail wlasnie jej nagie fotki w netowym burdelu :tak:. kolejne, wszytskie jak jeden maz byly upolowane w necie. i albo ograniczylo sie to do jednego spotkania albo ciagnie sie nadal, ale to z tej przyczyny, ze nie doszlo do spotkania o wspolnym mieszkaniu nie mowiac (a wiec zyja w blogiej nieswiadomosci i pod wplywem jego urokliwej inteligencji).
a reasumujac. moj ex ma duze powodzenie u kobiet, bo sie lapia na jego misiowa (a wiec w zamysle chyba przytulna) posture. no i poza tym to musze mu przyznac, ze jest bardzo inteligentny i oczytany oraz uzdolniony plastycznie, technicznie i w ogole w wielu dziedzinach. tylko szkoda, ze inteligencje emocjonalna ma na poziomie kota (jak to jego psychiatra go podsumowal :-D:-D:-D).
przyznaje, ze troche mi glupio, ze nalezalam do tych naiwnych, ale coz. bylo minelo :tak:.
oststnio uraczylam mojego ex tekstem, ze zeby z nim byc trzeba go bardzo bardzo kochac, bo inaczej nijak sie nie da :-D. a byla to odpowiedz na jego stwierdzenie, ze on jest taki super, bo przeciez bylam z nim ponad 3 lata...

reklama
krropelka to nasi ex moga sobie rece podac,tez mega klotnia chociaz teraz sie chamuje u chce byc mily ale moze mnie pocalowac.a co do jego mamy to tez super kobieta chca kojec kupic ubranka ,dala m na 4 d teraz.futruje jedzeniem i dzwoni co chwile,stwierdzila ze ona nic nie moze za to ze on jest taki glupi ale w koncu tu bedzie miala wnuka i wnuczke i ona chce byc z nami :)
samasamotna to sobie pospalas a nie chcesz sie wybrac do lekarza bo to juz ktorys dzien z kolei zeby ci lekarz nie ochrzanil ze nie przjechalas odrazu,
bezsenna moze popatryzmy na niedziele inaczej jak bedziemy mieli komplet w domu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry