reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
krropelka to twoj ex to jakis amigo i bardzo dobrze mu z ta malpa.
moj ex tez sie nadzial na jakas babe,wpominalama ze jakas lafirynda pisz e mi na naszej klasie. okazala sie psychopatka bo inaczej tego nie mozna nazwac i szybciutko sie jej pozbyl,i bardzo dobrze ahhahhaahhahha
oni mysla ze zaraz sobie zycie uloza i bedzie heppy end a tu dupa:-)

reklama
katerinka poczekam do srody jutro ide zrobic badania . chyba ze bdzie gorze to wtedy ppjade do szpitala. wiesz mniep praktycznie cala ciaze boli brzuch i doktorka mowila ze nie ma powodu do obaw ze mlode wszytsko i to sie roziaga . ale teraz mnie boli inaczej ..=/ no niewiem zobaczymy

acha bylam dzisiaj w mnie w takim duzym sklepie KAUFLAND i kupilam mala paczke pampersow wickies 32 szt, za 13,99zl.od 4 do 9.i wygladaja jak oryginalne pampki,szly jak bulki,moze warto sprobowac

teraz jak bym zrobila 118
tak sobie dzisiaj rozmawialam z mama i juz z arok na wakacje bedziemy z malym jezdzic:) a zime sie przebiedzimy w domku bynajmniej maly sie wychowa troche u ijuz sie nie moge doczekc na jego urodzenie :) tak bym go juz chciala przytulic ale na szczescie najgorsze za nami i teraz juz leci dzien za dniem

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam według usg na 31 pazdziernika .no troszke szkoda ale na wakacje juz wygrane bedziemy miec:-)
i chcialabym karmic jak najdluzej
zabieram sie z mala za kolejne puzzle,

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry