reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bezsenna ja wlasnie wycielam Fifka ze zdjecia i wklailam w nowe okno. tylko wlasnie w tym nowym oknie on zajmowal mniej miejsca. wiec zostalo biale. ehhh. usilowalam naklonic ex by mi na gg powiedzial co zrobic, ale probowal i nic wiec wkoncu powiedzial, ze jutro na zywo pokaze. a Filipkowi bardzo urpsly juz wloski. ma lwasnie taka grzywe, ktora po kapieli jeszcze troche stoi, ale potem osiada. a z tylu tez zaczely mu takie fajne wloski odrastac - po tym jak te pierwsze wytarl w przescieradlo :-)

reklama
asuzana a zebys wiedziala, ze on jest taki bezkrepacyjny :tak:. jak kilka dni temu przyszli z Filipkiem z plazy cali w piachu to najpiew wykapalam Filipka a potem mowie ex zeby tez sie wykapal, bo mi zapiaszczy swiezo wysprzatane mieszkanie. i sadzisz, ze zamknal za soba drzwi od lazienki? prezentowal mi sie z golym pimpkiem bez zazenowania :tak:a potem tak wyszedl do pokoju :baffled:. ganalam tylko0 okna zaslonic, bo na parterze mieszkam a ludzie se nudza i potem bajdurzyc beda... juz mi nowego faceta dorobili. wczesniej wmawiali, ze z ex sie zeszlam. wiec tego mi jeszcze brakuje zeby wyszlo, ze sypiam z kim popadnie...

KRROPELKA niech Ci ten Twój ex za duzo na zywo nie pokazuje :-D:-D:-D już Ci raz pokazał i cooo .... ;-)

asuzana, czasami Twoje teksty mnie powalają na kolana! Zaplułam monitor mineralna ;))) Jeszcze muszą mi podłączyć kuchenkę i pralkę, i gotowe. Mogę skręcać meble i się wprowadzać.

Przyznam, że jak czytam co piszą dziewczyny, które mają już dzieci, to zastanawiam się jak wy się w tym wszystkim łapiecie? Musicie być zorganizowane, prawie jak pralka automatyczna, zaprogramowane na konkretne pranie :)

Kropelka, pamiętaj, że podmianka dzieci aktualna.. przynajmniej na miesiąc ;)))
Robiłabym Fifkowi warkoczyki, o! (czuję, ze zaraz mi Kropelka łeb urwie). :))

Powoli padam na twarz.

P.

asuzana a zebys wiedziala, ze on jest taki bezkrepacyjny :tak:. jak kilka dni temu przyszli z Filipkiem z plazy cali w piachu to najpiew wykapalam Filipka a potem mowie ex zeby tez sie wykapal, bo mi zapiaszczy swiezo wysprzatane mieszkanie. i sadzisz, ze zamknal za soba drzwi od lazienki? prezentowal mi sie z golym pimpkiem bez zazenowania :tak:a potem tak wyszedl do pokoju :baffled:. ganalam tylko0 okna zaslonic, bo na parterze mieszkam a ludzie se nudza i potem bajdurzyc beda... juz mi nowego faceta dorobili. wczesniej wmawiali, ze z ex sie zeszlam. wiec tego mi jeszcze brakuje zeby wyszlo, ze sypiam z kim popadnie...
On Cię moja droga poprostu kusi :tak::-D:-D:-D

Panegiryka tego programowania można się szybko wyuczyć ... jedno powiem z pełną swiadomością że dzidzia sie o wszystko upomni i nawet jeśli masz jakieś inne plany zaprogramowane to i tak wszystko rzucisz i pobiegniesz do córci. U mnie z tym programowaniem jest różnie ... ale najwazniejsze że jeszcze się w domu nie przewracam o bałagan na dywanie :-) zawsze wszystko staram się nadrabiać wieczorami, oczywiście wtedy kiedy nie siedzę na forum bo w ciągu dnia jest ciężko coś porobić :-) ale ja się tam nie przejmuję ;-)

Ostatnia edycja:
Asuzana Rozbraja mnie Twoje poczucie humory :) Takie pozytywne są te Twoje posty :)
Krropelka U mnie też będzie blondynek :) Chyba, że się wda w dalszą rodzinę.

mialam spac, ale jakos nie moge. wiec dolaczam do was. dzieciaki siostry spia, i oby tak bylo :)
nie umie sie smucic przy dzieciaczkach, zawsze mnie czyms rozbroja. a to minkami a to starszy zada takie pytanie, ze wypada kupic encyklopedie i juz sie uczyc bym mogla i umiala odpowiadac na pytania mojej Malutkiej

moja tez mnie kopie raczej wieczorami, powiem Wam ze wczesniej (teraz sie juz troche przyzwyczailam do kopniaczkow) jak prowadzilam autko a Malutka zaczynala kopac, to zaraz zapominalam ze prowadze autko :)

ja jestem brunetka, ex blondyn ciekawe jaka Malutka bedzie?

Penegiryka czy ty mnie ta zamiana probujesz wrobic w urodzenie coreczki za Ciebie? o nie!!! w brzuszku moglabym maluszka ponoscic, ale do porodu mi nie spieszno :no:. a ja czasem tez mam chec zrobic Fifkowi taka kite na czobku (czubku??) glowy. ale ex by mnie chyba udusil :-D:-D:-D
asuzana nie poczulam sie skuszpna. no sorry... ex to sie nadal wydaje, ze lece na niego tylko sie wstrzymuje :-D:-D:-D. jak go ostatnio w jakiejs rozmowie uswiadomilam, ze za jego pimkiem nie tesknie to ten z pewna siebie mina mowi: nie wierze. nie masz ochoty na sex? a ja mu na to: owszem. mam i to od 6 m-ca ciazy, ale to jeszcze nie znaczy, ze mam ochote na sex z Toba. nigdy tego nie skumasz, bo Tobie wystarczy dziura. a ja musze miec do tego jeszcze czlowieka.
o :tak:

reklama
czesc dziewczyny

Poczytalam sobie troche i jest mi troche lepiej. Ogolnie zle sie czuje, od wczoraj mam skurcze i do tego jakies przeziebienie mnie zaczyna brac, wiec jest do dupy. Pogoda z kazdym dniem gorsza, do domu daleko, ehhh. Nie bede maudzic, bo widze, ze w donrych nastrojach jestescie i jeszcze sie nie rozpakowalyscie, wiec wszystko po staremu:)))
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry