KRROPELKA
Fanka BB :)
bezsenna ja wlasnie wycielam Fifka ze zdjecia i wklailam w nowe okno. tylko wlasnie w tym nowym oknie on zajmowal mniej miejsca. wiec zostalo biale. ehhh. usilowalam naklonic ex by mi na gg powiedzial co zrobic, ale probowal i nic wiec wkoncu powiedzial, ze jutro na zywo pokaze. a Filipkowi bardzo urpsly juz wloski. ma lwasnie taka grzywe, ktora po kapieli jeszcze troche stoi, ale potem osiada. a z tylu tez zaczely mu takie fajne wloski odrastac - po tym jak te pierwsze wytarl w przescieradlo :-)

. jak kilka dni temu przyszli z Filipkiem z plazy cali w piachu to najpiew wykapalam Filipka a potem mowie ex zeby tez sie wykapal, bo mi zapiaszczy swiezo wysprzatane mieszkanie. i sadzisz, ze zamknal za soba drzwi od lazienki? prezentowal mi sie z golym pimpkiem bez zazenowania
. ganalam tylko0 okna zaslonic, bo na parterze mieszkam a ludzie se nudza i potem bajdurzyc beda... juz mi nowego faceta dorobili. wczesniej wmawiali, ze z ex sie zeszlam. wiec tego mi jeszcze brakuje zeby wyszlo, ze sypiam z kim popadnie...
. a ja czasem tez mam chec zrobic Fifkowi taka kite na czobku (czubku??) glowy. ale ex by mnie chyba udusil