czesc dziewczyny nadrobilam FORUM WCZORAJSSZEJ NOCY

ja jestem wlasnie po badaniach i tej wspanialej glukozie,na slodkie juz nie spojrze hahhah
anowi udg mam dopiero pod wieczor i na pewno wam dam znac jak tam .
bezsenna wiek nie gra roli ja moja corke tez rodzilam jak mialam nie cale 20 i zoabcz juz mam 5,5 roku i teraz czekamy na kubusia,bedziesz wspaniala mama:-)
azusanna jak ty masz taki barek pelny to moze forum sie zleci i ci pomozemy go poroznic jak juz wszystkie urodzimy?
co do tego walca to ja bym ci pomogla ale na zywo i taka jeszcze ubijaka do betonu by sie przydala zeby im mozg przestalk chodzic... ahhaah
gjoasia glowa do gory kazdy ma chwile zwatpienia i zlego nastroju,ty tez masz te skurcze to widzisz jestesmy z anowi w trojke,ja mam brzuch jak skala,zobazce co pan doktor dzisiaj powie no to.
milkada ten twoj kubus slodki

zreszta zauwazylam ze KUBUS to na forum przodujace imie,jestes dzielna mama,ja z moja mala mialam kiedys kryzys jak dzien i noc plakala w szpitalu ,to jest dopiero bezsilnosc.i nawet lekarze nie wiedzieli co jej jest.dopiero po badaniach wyszlo,
a takie malenstwo moze mui troszke poplakac zebys wiedziala ze jest ,ale i tak jest grzeczny chlopiec.
tsiri ty masz te same skutki tych glupich dziadow co my.nie warto dla nich sie poświecac ,mysl o sobie i malenstwie
samasamotna a jak twoje samopoczucie?
ja uciekam dalje do lozka bo juz dzisiaj od 6 narabiam,a moja corcia jest u taty.a mama sie smieje ze u pierwszego exa ! kochana kobieta i tak
to do potem