reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
samasamotna ja juz sie dzisija 3 razy przebieralam ,normalnie prysznic a o cyckach nie wspomne:)
ja juz odliczam koniec tych wakacji jak nigdy juz chce zeby sie skonczyly,chociaz z corcia spedzam teraz cale dnie bo od wrzesnia znowu do przedszkola
a jak tam mloda z nikosiem? i jak wizyte dziadkow przezyla??

Ostatnia edycja:
mloda chyba nadal pod wrazeniem bo sie nie odzywa:))

Moj synek idzie juz w sierpniu do przedszkola bo tylko w lipcu byla przerwa i przyznam sie, ze odliczam dni bo juz mlody sie tak nudzi, ze szok, a ja bede miec 8 godzinek spokoju:-)

gjoasia a ja mala tez mialam dac ale wolalalam z nia byc tym bardziej ze jestem na zwolnieniu teraz,a ona hepy bo wszedzie ze mna,a jesli chodzi o auto to w siodmym niebie jest :-)
czy wy tez tak macie? czym blizej porodu to mi sie chce spac ,poloze sie na 15 minut i jak nowo narodzona

Katerinka Nie ma sprawy, fajnie z córeczką wyglądacie :) Co do cycków, to nie mogę się cały czas zdecydować. W biustonoszach mi nie wygodnie w taki upał, a jak zdejmę, to jeszcze bardziej się pocą. Za duże są już :]
Asuzana Chyba faktycznie inni bardziej przeżywają mój nadchodzący poród niż ja sama. Panegiryka mówi, żebym się mocno wkurzyła, to wtedy na pewno urodzę ;) Bo póki co to tylko leżę w domu i jem. Wychodzę tylko do sklepu lub z psem na spacer. Moja mama mówi, że mam się ruszać. Dlatego zaczynam myśleć o tych schodach, co Młoda pisała ;) Widzę, że niedługo urodziny córeczki :) Czyli też byłaś skazana na upały te prawie 8 lat temu ;) Już nie wiem jak komentować ten sąd, od wczoraj myślę o Twojej sytuacji. Przecież ta kwota, którą masz dostawać to jest śmiech na sali... A on już płaci chociaż tyle? Wysyła na konto? Bo rozumiem, że osobiście by się nie pojawił?

bezsenna ja juz tez nie ogarniam z tym upalem i cyckami:) a zobaczysz jak urodzisz co bedzie, o matulu wielkie jak nic...:-),a jesli chodzi o to ze nic cie nie bierze,tak jest jka na cos czekasz:) ale mu tu czekamy razem z toba i dzielnie czekamy na wiadomosc ze to juz
oni mysla ze dadza 200 zl i jest git,a ja to potrafie wydac w 5 minut w sklepie,a jesli chodzi o pampersy czy cos to przeciez porazka jest

bezsenna tak płaci regularnie na konto ... przynajmniej jedno umie robic dobrze. wiesz ja nawet nie jestem rozżalona z tego powodu bo wiem że sobie poradze ale smieszy mnie że zakpił sobie z wysokiego sądu, wciskał takie kity ze głowa mała i każdego to zgrzewa. Wogóle nie wiem po co odbywają sie sprawy tego typu w sądzie. Powinno się dać zaświadczenie o zarobkach i sprawa powinna odbyć się zaocznie bo to szkoda czasu ... nie licza się potrzeby bo przeważnei jest ustalona stawka na dziecko w takim czy innym przedziale wiekowym i finito. więc szkoda pieniedzy podatników na takie przedstawienia bo to śmiech na sali.

Katerinka Jeśli chodzi o spanie, to ja paradoksalnie czuję się teraz o wiele lepiej niż w 1 i 2 trymestrze. Jak sobie to przypomnę, to upały wydają mi się niczym. Teraz przynajmniej miałam siły na studia, na siedzenie po nocach, załatwianie różnych spraw. Sesję zimową pamiętam jak przez sen. Jesienią i zimą tylko spałam, siedziałam w wannie, płakałam i tak na zmianę...Do tego mdłości, które z nazwą 'poranne' nie miały wiele wspólnego, bo męczyły mnie czasem ponad połowę dnia. Teraz jest zdecydowanie lepiej :)
Asuzana Pamiętam jak pisałaś, że przedstawił fałszywe zarobki :/ Świnia... Dobrze chociaż, że na konto płaci. Jeszcze los się na nim odegra, chociaż patrząc na jego wiek, to ja bym mu życzyła jednego :P Wiem, chamska jestem, ale swoje lata ma ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry