katerinka111
Fanka BB :)
tych ex k...w kosmos wyslac naprawde,nie ma co ich na sile namawiac do kontaktu bo co to da,trudno powiedzieć, raczej z niczego; chyba dopadlo ją to co mnie wczoraj czyli cisza ze strony ex
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tych ex k...w kosmos wyslac naprawde,nie ma co ich na sile namawiac do kontaktu bo co to da,trudno powiedzieć, raczej z niczego; chyba dopadlo ją to co mnie wczoraj czyli cisza ze strony ex
katerinka ja juz nawet nie mysle, ze kogos poznam, chyba zaczynam sie godzic, ze bede sama z dzieciaczkami. swoje zycie mam zamiar skoncentrowac na nich i na pracy a na reszte juz nawet nie bede miala czasuania bo wiesz to nic nie daje a my sobie tylko wkrecamy ze moze jednak,nie ma co sie prosic,ja wierze ze kiedys kogos poznam kto bedzie mnie szanowal o moje dzieci i bedzie ok ;-)