Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Długo juz zazywasz tez zelazo??Tak lepiej się pomęczyc ,niz z tej anemi mogło cos przejsc na dzidzieKitta- podziwiam Twoje pozytywne nastawienie. Mimo że ja nie użeram się ze spermodawcą, to mam inne zmartwienia na głowie. Ale ja też tryskałam energią jak byłam w 22tc, teraz nie jest mi tak łatwo, szybko się męczę i nogi strasznie puchną...
A zauważyłam że nastawienie powoli zaczyna mi się zmieniać, może pod Waszym wpływemBo jak czytam o Waszym życiu, to dochodzę do wniosku że niektóre mają o wiele gorzej niż ja, więc koniec narzekania. Trzeba zacząć kochać to, co będzie...
Justysia1989- takie uroki zażywania żelaza, ale chyba lepiej się przemęczyć niż ryzykować anemią. Ja już się przyzwyczaiłam![]()
ja zaryzykowałam - nie polecam.takie uroki zażywania żelaza, ale chyba lepiej się przemęczyć niż ryzykować anemią.
a kiedy wraca do Ciebie???
Coś w kolorach fioletu
Ale dam radę, innego wyboru nie mam. Jeśli chodzi o zdrowie, to jest nie za ciekawie. Wszyscy u mnie w domu chorzy, ja też czuje się nie najlepiej ale muszę chodzić do szkoły, żeby zaliczyć semestr. 
hejHejJa psychicznie czuje się coraz lepiej, można nawet powiedzieć, ze bardzo dobrze :-) Teraz będę robiła pokój dla mnie i dla dzidzi
Coś w kolorach fioletu
Jutro na badania krzywej cukrowej. Tak nie lubię badań! A najbardziej tego, że jedzie się tam na czczo i sama myśl, że tyle czasu na "głodnego" będę siedzieć mnie dobija
Ale dam radę, innego wyboru nie mam. Jeśli chodzi o zdrowie, to jest nie za ciekawie. Wszyscy u mnie w domu chorzy, ja też czuje się nie najlepiej ale muszę chodzić do szkoły, żeby zaliczyć semestr.
![]()
Małpa jest nie uwazna