Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na to wychodzi, że mój radca prawny to oszust i kłamca![]()
A wiecie nad czym nja sie zastanawiam? Agugucha cos nie pisze
chyba sie zaczelo
albo ma juz maluszka na swiecie
![]()
Kasia - nie uogolniaj; ja tylko napisalam jak to wyglada w praktyce, w rzeczywistosci ten naszej niestety szarej; znam wiele przypadkow, w ktorych adwokat obiecywal zlote gory i co?? on dosttal kase a Ty sie sama martw, coz, nie wyszlo??!! nie napisalam ze jest oszustem ani klamca; kazdy moze wierzyc w co chce i zyc jakimis nierealnymi planami; a wiekszosc z nas wie, ze alimenty to w wiekszosci przypadkow marne grosze; poszukaj na forum chociazby i pogadaj z kobietkami ktore przez to przechodzily to sie dowiesz ile kasy dostaly i za co; a alimenty nie moga byc forma zemsty - zadoscuczynienia za wyrzadzona nam krzywde, przynajmniej nie do tego sluza; zreszta jest dosc spora roznica pomiedzy radca prawnym a adwokatem - warto o tym wiedziec
moze zle odebralam Twoj post, ale odebralam go jako kpine tego z tego co ja napisalam; jesli tak nie ejst, to sory, a jesli jest... coz....
Katerinka - odpisze wieczorkiem, bo mam straszna marude dzisiaj:-(
Wiem kochana ,ze ja nerwus w domu mi powtarzają ,nie ma co się denerwowac ułozy sie wszytko ,zeby nie martwic się tym co będzie w sądzie ,ale jestem przekonana ze cudnie nie będzie i mam nadzieję ,albo ja sobie to w łeb wmawiam ze dawca zasadzi kasą sedzinę ,i ja wyjdę na idiotkęAgazoja- dziękiWierzcie mi, chciałabym żeby córa znała tatę, żeby uczestniczył w jej życiu, ale nie mogę na to pozwolić. Ja sama nie wiem kim on jest, nie kłamał jedynie z imieniem- nawet nazwisko sobie zmienił!! Boli mnie strzasznie, że mała ma ojca kryminalistę, i że ja byłam taka naiwna i wierzyłam. Ale która osoba poznając kogoś zaraz sprawdza wiarygodność jego opowiadań? Przecież takie rzeczy się nie zdarzają żeby sobie swoje życie wymyśleć!! Ale cóż, tak się stało i nic tego nie zmieni. Jeśli on miałby uczestniczyć w jej życiu to bałabym się, że jej naopowiada dziwnych historii i też ją będzie okłamywał. A jak się zapyta kim jest jej tata to będę musiała prawdę powiedzieć, tylko jak??- Kochanie Twój tata to przestępca, złodziej, kłamca, jedna osoba zmarła bo zażartował że bombę podłożył dla okupu albo że na panią z nożem napadł? Aha, i groził mamie i cioci? Ale mam nadzieję że jakoś mi się życie ułoży, może jak wstręt do facetów minie to sobie życie ułożę...
Justysia spokojnie, jesteś straszny nerwusZadawałaś się z nim z podobnych powodów co każda z nas, ale teraz przestań się dołować bo nic Ci to nie pomoże... Zaraz będziesz miała maleństwo przy sobie, ciesz się tym
![]()
Dobrze ,ze twój dawca siedzi ,masz spokój i wogóle a to najwazniejsze ,nie pamiętam a na kiedy ty masz termin ???
Kasia - nie uogolniaj; ja tylko napisalam jak to wyglada w praktyce, w rzeczywistosci ten naszej niestety szarej; znam wiele przypadkow, w ktorych adwokat obiecywal zlote gory i co?? on dosttal kase a Ty sie sama martw, coz, nie wyszlo??!! nie napisalam ze jest oszustem ani klamca; kazdy moze wierzyc w co chce i zyc jakimis nierealnymi planami; a wiekszosc z nas wie, ze alimenty to w wiekszosci przypadkow marne grosze; poszukaj na forum chociazby i pogadaj z kobietkami ktore przez to przechodzily to sie dowiesz ile kasy dostaly i za co; a alimenty nie moga byc forma zemsty - zadoscuczynienia za wyrzadzona nam krzywde, przynajmniej nie do tego sluza; zreszta jest dosc spora roznica pomiedzy radca prawnym a adwokatem - warto o tym wiedziec
moze zle odebralam Twoj post, ale odebralam go jako kpine tego z tego co ja napisalam; jesli tak nie ejst, to sory, a jesli jest... coz....
Katerinka - odpisze wieczorkiem, bo mam straszna marude dzisiaj:-
(
Doskonale zdaje sobie sprawe z tego co sie należy Mojemu dziecku, wiem o co mogę walczyć i na co liczyć, wiem co zrobić by alimenty były wyższe, wiem jakie podjąć kroki wobec nie płacącego delikwenta. Radca opowiedział Mi dokładnie, że to nie jest sielanka - ale prawo jest po Mojej stronie i zrobię wszystko co tylko będzie konieczne by płacił.. i jak byś czytała na bierząco co piszemy, wiedziała byś, że to co robie nie jest zadną formą zemsty. To tyle każdy ma swoje racje - proste.