Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bardzo dobrze mu powiedziałaś, jak coś mu się nie podoba, to niech wypier.dala. We mnie się gotuje jak czytam o księżach. My nie wpuszczamy od paru lat, już nawet do nad do drzwi nie dzwoniąa ja mialam dzis kolede i wikary do mnie( nie ten z ktorym chrzest zalatwilam) ze ja mam sie zastanowic nad swoim zyciem i siadl na mnie generalalnie ze az mnie ponioslo i powie,mu co mysle i po slowach a co moze mialam usunac i miec klopot z glowy,nie prosilam sie o to sama,i nie bedzie mnie ksiadz tu obrazac a moje dzieci kocham najbardziej na swiecie i to sie liczy teraz ,WSTAL I WYSZEDL
nawet sie nie zapytal dlaczego jestem sama ,najlepiej ocenic i zjechac na calej lini,
Bo wiedzą, że nie wpuszczamy. Chociaż w tym roku o dziwo zadzwonili do drzwi. Akurat ex u mnie był, powiedziałam mu, żeby poszedł zobaczyć kto to, spojrzał i tyle. Powiedziałam, żeby nie otwierał. Pewnie gdyby wszedł to nawet by się nie skapnął, że nie jesteśmy rodziną, ale może by wypatrzył brak obrączek. Na pewno by było jakieś głupie gadanie, więc jak mogę tego uniknąć to unikam. Dla mnie ksiądz to przede wszystkim facet, a nie jakaś boska wyrocznia, pośrednik między niebem a ziemią. Takie mam zdanie. A jeszcze spytam-dałaś mu pieniądze? Czy wychodząc nie zdążył się o nie upomnieć? 
Podpisuję się pod tym, co napisała Anowi, że brakowało Twoich postów.
I naprawdę bardzo się zmienił. Mój jeszcze nie robi takich rzeczy jak Twój, w końcu o miesiąc młodszy, ale już jest bardzo ruchliwy. Leżał sobie dziś ze mną na łóżku i zwiedził je całe
To na brzuszku był, to na plecach, w poprzek łóżka, wszerz, ciągle się przemieszczał. Gada też sobie sam do siebie i jest wyraźnie zachwycony tym, jakie dźwięki potrafi wydawać 
Skurcze ani sie nie nasilily ani nie ustaly. Wiec meczylam sie tak cala noc z bolami i niepewnoscia czy to juz czy nie. Rano przeniesli mnie na patologie ciazy. I od tego momentu cisza. Na ktg zero skurczy, prosta linia....
Cale szczescie dzis puscili mnie do domu bo juz myslalam ze po scianach zaczne tam chodzic... Tylko nie potrzebny bol i nerwy. No ale coz... Czekamy dalej....