mloda1
Szczesliwa Mama Nikosia
Krropelka powaznie tak tanio to wychodzi? ja ostatnio kopuwalam bilety do Anglii, to wyszlo mnie za jedna osobe okolo 300 zl a za Nikosia 200 ;/ moze dlatego, ze to sierpien
dziekuje za zaproszenie, ale poki co, mam tyle pracy, ze raczej nie mam czasu na wyjazdy
a nie chcesz zalozyc sprawy w sadzie o nadanie paszportu Filipkowi? ja bym tak zrobila gdyby mi sie ex nie zgodzil, na szczescie nie bylo problemow i Nikos juz ma paszport, ale nie wiem co bedzie za 2 czy 5 lat
. przynaj,niej dla takich maluchow. ehh..
:-( po cyzm stwierdzi lze w przyszlym tygodniu wyjezdza za granice ze ma wszystk ow dupie,ze do pracy dzis nei poszedl bo go wszyscy obgaduja i przez neigochlopak siedzi juz 36 godzin w pracy - noz k..wa !!!! nei zaplacil ubezpieczenia naklaml siostrze mi i przelozonej w pracy -ktora stwierdzilz ze mi bardzo wspolczoje sytuacji-umowiona jestem z nia na jutro na 7 rano zaplace to ubezpieczenie bo to chodzi tez o mnie i o dzieci !! ja sie wykoncze ...na koniec dodal ze sie zabije i powiesi bo ma dosc ...ze kase kolega musi oddac a nei ma i musi ciagle uciekac ..matko co za debil o dzieci nawet nei zpaytal !! jutro ran oskladma pzoem tez o alimenty pier..le !!