Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystkie macie racje. A już licytowanie się kto jest bardziej zmęczony czy mąż czy żona jest bezsensowne i tak naprawdę niczego nie wnosi.
Czasami sobie myślę, że trzeba jakiś plan dnia wymyśleć, ale jak to często w praktyce bywa - dzieci skutecznie ten plan niwelują
Zdarzają mi się dni, kiedy Mały jest taki kochaniutki, prawie nie płacze i nie marudzi, i wtedy mogą sprzątać, zmywać etc. Ale mamy też i takie dni, że Mały nic mi nie da zrobić - np. dziś jest taki dzionek.
oczywiscie poszlo o to ze wogole mi nie pomaga przy dziecku i ogolem. odkad urodzila sie nasza corka to w moim zyciu zaszly zmiany i to moje zycie sie odwrocilo o 180 stopni nie przeszkadza mi to ale chcialabym zeby przestal sie zachowywac jak gowniarz bo tak wlasnie jest, chodzi sobie na imprezy podczas gdy ja siedze z dzieckiem w domu.
ja tez jestem czlowiekiem tez mam ochote czsami odpoczac, na impreze nie musze isc, wystarczy pare godzin tylko dla siebie. moj maz zawsze nalezal do osob ktorym sie do domu po pracy nie spieszylo zawsze milion spraw do zalatwienia to jego zywiol. a teraz jak nie rozmawiamy (a trwa to juz tydzien to nasz rekord i nie zanosi sie na poprawe) to go wogole w domu nie ma. mi sie juz naprawde nie chce z nim rozmawiac bo to jest taki czlowiek ktory nie da sobie wytlumaczyc i uwaza ze wszyscy na okolo nie maja racji.