reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sen i spanie

reklama
u nas kaloryfery lekko odkrecone w ciagu dnia a na noc zakrecamy....i jak Mati spi w ciagu dnia tez przykrecam
Ostatnio u nas tylko dwie drzemki w caigu dnia po okolo 40 minut a dzisiaj nawet 90 minut sie udalo, ciekawe czy bedzie druga
Z reguly jedna w domu i jedna na spacerze do 14.00...a pozniej juz Mati nie chce spac
a wieczorem zasypia od razu padnietay i spi ok 12 godzin z przerwa 1-2-3 na cyca...

Co do spania "w" lub "bez", to ja zdecydowanie wolę bez.:-) Nic nie krępuje, nie uciska. Ale zimą wygrywa ciepełko więc śpię w koszulach nocnych, co by mi po karku nie wiało. Ale jak tylko zrobi się cieplej...

reklama
:laugh2: :laugh2: :laugh2:

A ja strasznie nie lubię koszul nocnych, bo nad ranem mam wszystko pod brodą ;-) Dlatego cierpiałam w szpitalu:-)

Dokladnie Kasia, mam to samo! Jesli juz koniecznie, to niech bedzie pizamka - najlepiej z krotkimi spodenkami i luzna koszulka... ale to juz jak musi... bo jak nie musi, to zdecydowanie wole, kiedy moj Najmilszy nie moze spac hehe

Do góry