reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Jezuusiu-Sandra Ty nasza akrobarko...:-)Jakas sciane do wspinaczki musisz Kakaw zamontowac;-):-)

A moje dziecko spalo dzis od 19:30 do....... 09:00 :szok:
i ani razu sie nie przebudzila w nocy....Alez to bylo mile i cudowne:-)

reklama
Oj jakiegoś czasu w piżamkach dwuczęściowych. W pewnym momencie Miki wyrósł ze wszystkich pajacy i stwierdziłam, że nie będę kupowała nowych, tylko właśnie piżamki.

My juz od rozmiaru 68 zaczelismy w pizamkach spac...Takie pizamy na dlugo starczaja...A pajace to zmienialam co 3 tyg....A i czasami nawet jak kupilam to okazalo sie ze jakies przymale...mimo ze nawet rozmiar wiekszy kupilam..:baffled:

Wojciaszek śpi w pajacykach, ale takich bez stópek. Bardzo dobrze się sprawdzają. Podobają mi się piżamki, ale tak sobie myślę, że by się mu góra zaijła i mogłoby wiać po brzuszku, albo nereczkach. Jak to jest u Was? A może tylko mój tak fika przez sen.:-)

Mamootku, nie powiem, żeby plecki, brzuszek nie były nigdy odslonięte, ale nie nigdy nie było tak, że koszulke miał pod szyjką a gatki w kostkach;-):-D

Oh Sandra!!! całe szczęście że sie nic nie stało!!!

Ja od wiosny kładłam w piżamkach ale oczywiscie wszystko jest wywalone na wierzch a Karol na kołdrze a nie pod w związku z czym na zimę zaopatrzyłam się w pajace, na razie jeszcze ciepło-śpi w piżamce ale jak się ochłodzi to się przerzucimy

Mamoot myślę że tak, zwłaszcza jeśli Wojciach się kręci, bo Karol okropnie i czasem tak się wybebeszy że ręce i nogi nad ranem lodowate...ja niestety nie trafiłam pajaców bez stópek ale jak syrki będą się pocić (powąchamy - sprawdzimy ;)) to zawsze można obciąć ;)
oczywiście te pajacowe a nie KArolkowe :):):)

reklama
Do góry