reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen i spanie

ogłaszam , ze wyniki 2-dniowego eksperymentu przyniosly super rezultaty:-p

Klaudia zasypia o 19...i dzis wstała- SZOK - PRZED 9:szok:...przebudziła sie tylko przed 3 na spiocha wypiła kakao, odwróciła sie - i zasneła:happy:

reklama
:-)..teraz moja Kochane Dziecię tez spi..juz druga godzinę:happy::happy::happy:..
posprzatałam, wziełam kąpiel, pouczyłam sie z ang..i bez wyrzutów sumienia relaksuje sie na bb..:cool:

Klaudia spała zawsze 2 razy dziennie..tak jak pisałam 11.. 2 godz i potem 16-17 - godz-do dwóch.no i spac chodziła ok 22..
Pamietam, ze jak ją przestawiałam kilka razy jak była młodsza..to wybijałam ja z jej rytmu i budziła sie w nocy po kilka razy, albo b. wczesnie wstawała..No i porozmawiałam sobie z . Pati..no i mówi, ze jaj Noemi (tak samo kiedys dziewczynki-tzn. w tych samych porach spały) a teraz jej spi raz..i potem wczesnie chodzi spac..no wiec spróbowałam..Mała układała mi sie juz po17..ale albo jeszcze strzelam jej spacerk, "wypedzam na ogród"- gdzie nigdzie nigdy nie ma dosc:-Dalbo dłuzsza kąpiel(zazwyczaj kąpiemy Klaudie co drugi dzien)..no i zasypia mega szybko i szpi mega długo:nerd:

A KArol pomimo że dziś w dzień spał tylko półtora godziny (a wstał o 7.30) właśnie sobie "podśpiewuje" w łóżeczku...na razie go ignorujemy - jest szansa że wreszcie wymięknie :)

Baska ale macie twardziela:-)

Rusalko super, ze sie Klaudysia tak fajnie i bezproblemowo sie przestawila.Widac, ze rozsadna z niej panna:-)

reklama
Do góry