reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Oj dziewczyny, ja Was podziwiam i współczuję - Marcinek przez kilka dni wstawał o 6.30 i to mnie wykańczało... Normalnie śpi od 20 do 7.30 i w dzień od 12 do 14. A dzisiaj pobił rekord - obudził się o 9.30 :szok: Tylko że na moje nieszczęście ja i tak nie pospałam dłużej, bo szłam do pracy :-D

reklama
4 noce u tesiowej i juz mi dziecko zwariowalo:crazy:
Wczoraj nie chciala zasnac sama-wyja jak popazona...Oczywiscie kochana babcia usypiala mi dziecko i mam efekty...Dostala opierdziel bo przyznala sie ze zal jej bylo ze poplakiwala wiec lezala z nia az zasnie...No ale ja twardzielka wczoraj bylam i tak dlugo walczylam az sama zasnela...mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej....

dziewczynki moje kochane - własnie u nas pada rekord:szok:...Jest u nas g. 14.35 ..a Klaudia śpi juz tak od 11...:sorry:..byłam z nia na zakupach, w trakcie w sklepie padła..(zasneła:happy:..na siedząco- bez marudzniea:/..spokojnie buszowałam po stoiskach:)..Czas wracac..- przełozyłam ją do samochodu..przyjechałam do domku, przełozyłam do wózka poprzykrywałam i dalej śpi:-)..zagladam do niej..przeciaga sie, ziewa, pochrapuje i smacznie śpi:cool:

Pati zazdroszczę ci tego uporu:tak: ja tam jestem miękka, zaraz mi jej szkoda jak płacze, no i mam efekty sama Iza to w życiu nie zaśnie chyba że na spacerze. Ostatnio budzi mi sie po kilka razy w nocy, śpi niespokojnie rzuca się po całym łóżku :baffled:
w dzień śpi 2 razy po godzinie:happy:

u nas nastąpiła wielka poprawa. Ola śpi jak suseł. Dzisiaj wstała o 8 a położyłam ją spać o 21. Najważniejsze jest to, ze powoli odzwyczaja się od nocnego jedzenia. Je tylko raz w nocy i nad ranem 2. Ale rano to pestka. Bardzo jestem zadowolona... Pati a Ty to masz wytrzymałość. Bardzo Cię podziwiam. Być konsekwętną to trudna sztuka... ale jaka przydatna...:-)

reklama
Niezle Duska se pospala:szok::rofl2:

U nas dzis noc masakra...Juz od 01:00 ,loda wyladowala u nas w lozku bo inacze chyba do samego rana by wyla...Trudno wyczuc co jej bylo...Byc moze po szczepionce bo bylismy wczoraj...:eek: No a teraz w koncu zasnela...Wczoraj nie spala wogole po obiadku...i nawet dopiero poszla spac o 21:00 bo bylismy i u kolezanki i potem razem na zakupach-bez wozka:-) Mam nadzieje ze pospi chociaz pelna godzine bo u nas dzemka zazwyczaj trwa ok 45 min:crazy::cool:

Do góry