reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

no no brawa Pati!!!:tak:Szacun dla Ciebie i Adama:cool2:za wytrwałosc! cierpliwosc! konsekwencję!

moja Klaudia lubi zasypiac w swoim wózku..(potem ją przenosze)..i dzis z zegarkiem w reku 3 min i spała:szok:..ale strzelilismy jej mega długi spacerek na nózkach(sama szła)..potem cieplutka kąpiel..kaszka..(podjadła Adamowi pizze)..i o 19 zasneła..Chciałam przeciagnac ..chociaz do 19.30..(bo ona jak w zegarku spi praktycznie równe 12 h)- i chciałabym by było jak zawsze (przed tym zawieruszniem -lotem/nielotem:dry:podrózą)..no, ale coz..dzis pewnie tez w zwiazku z tym pobudka bedzie o 7...

reklama
to moja chodzi najwczesniej spac:-D bo u nas kapiel o 19:15 a w lozku juz o 19:30...sama sobie kapiel skraca...taka zmeczona...Tyle ze u nas ostatnio sporadycznie trafiaja sie drzemki poobiednie:-)
No i spanie nam sie ogolnie polepszylo...tzn.zasypianie...ogolnie trwa wszystko 15 min...

reklama
Do góry