reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Ell,ale ci dobrze kiedy moja bedzie miewac takie akcje???
u nas spanie do kitu ,ale pewnie moja wina nie chciało mi sie jej przenosic wczesniej do lózeczka to teraz mam za swoje.Spi od 20 do 23 w swoim łozeczku a potem u nas w łozku i za nic nie chce spac w swoim.
Kasia i Mamoot faktycznie z was pracusie:-) a dzieciaczkami kto?? u mnie nie miał kto zostac,a na nianke za mało zarabiałam.

reklama
no widzicie a u mnie mama pracuje cały dzien ,tesciowa za granica i nici z pracy nawet jak bym chciała .Posiedze moze jeszcze rok i wtedy dam ja do przeczkola.

hej... dzięki za wsparcie. Rozmawiałam dzisiaj na ten temat z mężem. Obiecał mi, ze weźmie się więcej za robotę, żebym mogła z niunią więcej czasu spędzać. Och wspaniałą mam rodzinkę....:-)

Mamoot - no na pewno na nabiał i białko jajka - no i nie wiem do końca jak to jest w alergii ale pewnie nawet jak się trzyma dietę to mogą jakieś reakcje być. Nie wiem czy np za dużo mleka modyfikownego - w końcu też pije zwykłe a nie jakiś nutramigen czy inne, a może na jajka, a może na miód/orzechy - w sumie to są rzeczy które można w śladowych ilościach znaleźć w wielu rzeczach więc nie jesteśmy w stanie tego do końca skontrolować...a może po prostu lek antyalergiczny przestał skutecznie działać i histaminka skacze
Zamierzam teraz przez jakis czas pozapisywać co Karol je w ciągu dnia i zobaczyć czy będzie jakaś prawidłowość w pobudkach - chociaż miło by było by pobudek nie było ;)
a Paweł miał z kolei ostatnio inną hipotezę - stweirdził że Karol się budzi w nocy w te dni, kiedy nei obejrzy wieczorem teletubisiów (albo innej z serii swoich ulubionych bajek) i jak na razie przez kilka dni mu się to potwierdza :):):) sprawdzimy :laugh2: co prawda to by znaczyło że nasze dziecko jest silnie uzależnione i ma w nocy objawy głodu - ale łatwiej sobie poradzić z tym niż z alergia:-D:-D:-D

No to ja życzę żeby sprawdziła się teoria Pawła;-):tak:Zawsze lepsze uzależnienie od bajki niż ta wstrętna alergia;-)A mi kiedyś lekarka powiedsziała że są takie związki między produktami i roślinami które razem powodują alergie a np osobno nie:baffled:Ale to już o szczegóły trzeba lekarza pytać. Buziaki dla Lolka:-)

Baśka, to ja życze, zeby to były teletubisie. A jesli nie, to najważniejsze, żebyś jak najszybciej doszła do tego co tak na prawdę go uczula....

haha dzisiaj u nas kolejna akcja z typu Otylka nie chce wstać...

o 7.30 mąż poszedł ją obudzić, zaśpiewał całego strażaka sama, a ona wejrzała na niego....i hop nura pod kołdre....i tak sie z nami droczyła do 7.45....a ja pracuje na 8...

w koncu zeszła na doł...ale zgadnijcie razem z czym? z kołdrą, i dosypiała na nocniku:tak:

A mąż mega zadowolony, że ona po nim taki spioch będzie:-D i mowi, że teraz w weekendy będzie 2 na 1:-)

reklama
Do góry