Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prawie codziennie sie przebudza i generalnie od razu zasypia ale np. dziś nie mógł i kitłasił się przez długi czas. Tym sposobem rano nie mogłam go dobudzić
pózniej spi od 12.30 do15.30 a, wieczorkiem20.00
Jak poloze ja spac (tzn.ona sama sie polozy i zasnie) to juz pozamiatane...wieczorem moglaby do nocy siedziec...Ale my zawsze kladziemy ja od przestawienia czasu ok.20:00 no i jak zawsze czytanie bajki...No i tu pojawil nam sie problem,poniewaz kiedys starczyly trzy strony a teraz dwie ksiazki to za malo
No i czytam az zasnie ,a kiedy chce wyjsc zaczyna sie krzyk...No i walka...Ostatnio zasnela w sypialni i bez problemu ja przynioslam ,ale kiedy klade ja u niej ,koncze czytanie to zaraz zaczyna wycccc....Wiec zostawiam ja taka beczaca...Stoi oczywiscie pod drzwiamy i moze tak z pol godziny...pierwszego dnia nawet 45 min stala... No ale teraz juz powoli wymieka...i powyje z 5 min i wraca do lozka...
Jezeli kladzie sie przed 14:00 to oki...nie wlcze z nia ale po 15:00 juz nie pozwalam jej nawet na 5 min oka zmruzyc...