reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Rusałko na pewno pójdzie Duśka spać o normalnej porze. Matek usnął o 15.30 i dopiero teraz wstał i mam nadzieję że do 21.30 zaśnie:-D

reklama
oj to na pewno:-DMatisek bije tu rekordy;-)

Tak jak Aniu mi zaprorokowałas- Klaudia padła ok 21.30:-) i wstała po 8:-)

Noemi wczoraj dzielnie walczyla do 21:00 bez drzemki w polodnie a to dlatego ze latalismy po sklepach..jakies dodatki ,kwiatki,LCD szukalismy itd... Juz powoli w drodze powrotnej nam padala ale mamy na nia sposob ;-) elektryczne szyby w tyle przydaja sie...Otwieramy i zamykamay a ona nie moze z podziwu i zaskoczenia wyjsc hahahahah...Wtedy tylko slychac ooooo,cooo too ,ooooo:laugh2:

no, no... u nas podczas jazdy Ola dzielnie walczy z fotelikiem. Nienawidzi siedzieć w pasach. Tylko się wije i fuczy. Nic na nią nie działa, nawet najukochańszy miś idzie w kąt.:-(

U nas jazda dzieki Bogu jest spoko(informuje) Mloda grzecznie siedzi,oglada swiat a jak leci muzyka to spiewa...wiec co jazda to ammy spiew bo ja bez muzyki ani rusz w aucie :-D

A co do szyb to na szczescie nie dosiega...
Jedyne kiedy jebla dostaje to jak slonce zaczyna jej swiecic w oczy...
Mielismy te nimy zaluzje przyczepiane do szyby ale to kurde jakies gowno jest:crazy:

reklama
U nas też szał jak słońce świeci a te żaluzje samochodowe to można sobie w d... wsadzić:tak:U mnie kilka w garażu leży nieprzydatnych. Ogólnie Matek kiedyś płakał jak jeździliśmy autem i zawsze musiałam z nim siedzieć jak wszyscy jechaliśmy. A potem mu minęło. I ze mną jak jeździ to jest cichutko. Śpiewamy sobie i gadamy. Jak mąż jest i jeździmy jednym autem wszyscy to też grzecznie siedzi z tyłu z Madzią ale jak tylko może to się pcha do taty za kierownicę i uczy się jeździć:tak:

Do góry