Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
az zła zabrałam ja do siebie do łózka..i zasneła ok 4
..spała do 9.15
wiedziałam, ze zapesza..Ja nie wiem co jest- ale co tu cos napisze- ze slicznie sama spi..czy je...czy jest grzeczna..na drugi dzien mam pokaz -----a własnie ze nie!..

Rusałko - pozostaje Ci się cieszyć że nie wstajesz o 6 do pracy bo my mamy na koncie noce ze 3h spania a rano heja do pracy...no i Karol niestety raczej nie bywa grzeczny jak już się obudzi w nocy :-(Dzis w nocy obudziła sie po 3 i siedziałą grzecznie u siebie w łózku..wywracała sie, przewracała..zasnac chyba nie mogła- ale była grzeczna! tylko co 10 min wołała "Musiu piciu"...az zła zabrałam ja do siebie do łózka..i zasneła ok 4
..spała do 9.15
![]()

..mała zasneła mi po 13(po przedszkolu -na spacerze nie zasneła dopiero padła jak do domu zabrała ze sobą dzieci
..one sie bawiły..my plotkowałysmy a mała spała..i taralala..wcale cicho nie było..ta nic..ja ja celowo budze..ta "nieeee-" fochem."Musiaaa nieeee"..i odwraca sie -spi dalej..................do teraz..super- ciekawe o której poźiej pojdzie spac?
....ale mam "chytry" plan...jak tatus wróci z pracy..zje obiadek..ubieramy sie i idziemy na zakupy do miasta- na nózkach!bez wózia!..wymeczymy mała strzelimy jej kąpiel z \bąbelkami i moze(oby) zasnie jak zawsze o 20-21!