reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Pati, dobrze, że przynajmniej z Wami chce pospać. Wojciach raczej nie da się skusić. Woli zabawę.:-)
A co do czytania przed snem, to chceiliśmy to wprowadzić, ale w związku z tym, ze Wojciaszek zasypia ładnie sam, to wolimy nic nie zmieniać. A czytać można w ciągu dnia.

reklama
wiedziałam, ze zapesza..Ja nie wiem co jest- ale co tu cos napisze- ze slicznie sama spi..czy je...czy jest grzeczna..na drugi dzien mam pokaz -----a własnie ze nie!..Dzis w nocy obudziła sie po 3 i siedziałą grzecznie u siebie w łózku..wywracała sie, przewracała..zasnac chyba nie mogła- ale była grzeczna! tylko co 10 min wołała "Musiu piciu"...:baffled:az zła zabrałam ja do siebie do łózka..i zasneła ok 4:baffled:..spała do 9.15:nerd:

Dzis w nocy obudziła sie po 3 i siedziałą grzecznie u siebie w łózku..wywracała sie, przewracała..zasnac chyba nie mogła- ale była grzeczna! tylko co 10 min wołała "Musiu piciu"...:baffled:az zła zabrałam ja do siebie do łózka..i zasneła ok 4:baffled:..spała do 9.15:nerd:
Rusałko - pozostaje Ci się cieszyć że nie wstajesz o 6 do pracy bo my mamy na koncie noce ze 3h spania a rano heja do pracy...no i Karol niestety raczej nie bywa grzeczny jak już się obudzi w nocy :-(

Matek za to dzisiaj zrobił sobie dwie drzemki w ciągu dnia i teraz w najlepsze wariuje. Także nie wiem kiedy padnie ale mam nadzieję że przed północą:tak:

Karol po jednej drzemce - zasnął przed chwilą...zaczynam się zastanawiać czy nie trzymać go na siłę cały dzień bez spania bo jestem wykończona na maksa tym co on wyczynia

Baśka, ale macie cyborga:szok::-)Może faktycznie nie kładz Go w ciągu dnia, albo nie wiem - jakies bardziej męczące rozrywki mu funduj - żeby się wybiegał (jak my to mówimy;-) u nas musi się wybieggac Luka i Miki, żeby było normalnie:-D)

Ja tak miałam z Magdą że ona jak miała półtora roku to już przestała w dzień spać żeby wieczorem normalnie poszła spać i to jeszcze całymi dniami musiałam z nią na dworzu siedzieć żeby się odpowiednio wymęczyła:tak:

reklama
to informuje Was kochane- ze nie wiem co robic:-D:-p..mała zasneła mi po 13(po przedszkolu -na spacerze nie zasneła dopiero padła jak do domu zabrała ze sobą dzieci:-p..one sie bawiły..my plotkowałysmy a mała spała..i taralala..wcale cicho nie było..ta nic..ja ja celowo budze..ta "nieeee-" fochem."Musiaaa nieeee"..i odwraca sie -spi dalej..................do teraz..super- ciekawe o której poźiej pojdzie spac?:baffled:....ale mam "chytry" plan...jak tatus wróci z pracy..zje obiadek..ubieramy sie i idziemy na zakupy do miasta- na nózkach!bez wózia!..wymeczymy mała strzelimy jej kąpiel z \bąbelkami i moze(oby) zasnie jak zawsze o 20-21!:rofl2:

Do góry