reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Klaudia tez dzis poszła spac poźno bo o 21.30:baffled:..szalała ze swoim Majeczkiem(a ten to pada spac ostatni:-D..no! juz mi "psuje" córe:baffled:

reklama
to u nas ze spanskiem, nawet ok, poza jakimis bolaczkami zebowymi.
No ale nie pamietam poza sylwkiem, kiedy młoda poszłaby spac i zasneła pozniej niz 20.30:tak: i tego ma mi się trzymać;-)

jak tylko napisalam posta ze nie spi od razu podzlam ja wrzucic do jej pokoju,oczywiscie protest,ale zamknelam drzwi i po 3 min mloda stwierdzila ze to nie przelewki i zasnela...I tu wielkie zaskoczenie z rana bo o 08:50 musialam isc ja budzic...W sumie dalabym jej pospac ale przestraszylam sie troche ze moze cos nie teges bo zawsze od 06:00 mamy goscia w lozku...

Klaudia tez pospała dzis dluzej- zazwyczaj wstaje ok 8 a dzis o 9.30:-)...spalismy w trójke..jak sie obudziłam bylam pewna ze ok 8 jest.

reklama
Oj dawno nas nie bylo,
Mati tez ranny ptaszek, przez jakis czas budzil sie o 5 a teraz na szcescie przestawil sie na 6...ufff
za top czesto budzi sie w nocy osiatnio
a to pic mu sie chce a to mamy brakuje, kombinuje cos i chodzimy niewyspani....
a rano urzeduje u nas w lozku, czytamy ksiazeczki i wyglupiamy sie:)))

Do góry