reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

ze spaniem to jak było to chyba narazie zostanie nic a nic sie nie zmienia ranek nas wita o 6-7 południe12.30-15-15.30 nocka 20.00 dobre i to:-)

reklama
a u nas powtorka z rozrywki-wlasnie wrocilismy z placu zabaw -dokladnie z 20 min temu ,mloda najpierw tubisie chciala a teraz powedrowala do swojego pokoju i wlasnie zasypia na swoim lozu :-) Niezle pory drzemki sobie wybiera:crazy: Ma szczescie ze dzis jedziemy do polski bo inaczej bym ja z betow wywalila ;-):-)

U nas też tak nieraz bywało więc teraz Matek gania na dworze do 19- 20 i jak przychodzi to idzie spać odrazu. Ale to też zależy od pogody bo jak jest brzydko i nie siedzimy na dworzu to wariuje nawet do 22:tak:

Klaudia wczoraj po dłuugim spacerku na dworku..cieplutkiej kąpieli..wygłupach;-)padła o 20.15..a wstała..hmmm..o 8.35:-)..ale, przestawiła nam zegarek o godz do przodu..i zerknełam wow:szok:9.35 rekord!:-D na równe nogi kawucha..brak sniadania bo um jestesmy przeciez na 10.30..lecimy wio jaaazda..stoimy juz w drzwiach ubrani- cała trójka:-D..Adam zakłada zegarek na ręke..i - "Dorcia-czy wiesz która godz?:-D:-D:-D..mała zegarek przestawiła- spryciula o godz do przodu:-D:-D:laugh2:..ale i tak jest niezła z tym spaniem - ponad 12 h..i w dzien drzemka - (jakbym jej nie budziła- ponad 3 h..i ba- probowałam wszystkiego- suszarki nad głowo, miksera, odkurzacza..nic..:baffled:spiocha!

Klaudia dzis jak zazwyczaj w nocy spała ok 12h..potem spacerek-spotkanie z "Majeczkiem"wygłupy zabawy, obiadek sie przesunał..i zasneła ok 14....i wstała po 17:szok:..ba w trójke w łózku zmulalismy dzis:-D:-D:-Dcudownie leniwy dzien..:rofl2:..ale teraz Klaudia zasneła przed 22:baffled:jak na nia to stanowczo za poźno!

Klaudia własnie ucina sobie drzemke:-).(u mnie jest 11.52)..ach i conajmniej 2 h luzu..;-)tia..do garów zmykam..bo jak wstaną moje łobuzy(tatus tez spi po nocce) siuup na basen:-)

Nie Napisałam, Ze To Spacerek Po Parku Tak Mała Zmeczył..niedawno Prawie Dwie Godz Szalała ..zbierała Kwiatuszki, A Ja Cykałam Jej Zdjecia:-)

no ja nie chwale tylko informuje że ostatnio wróciliśmy do "idź spać kochanie " :) i nie ma problemów - czyli widać że ręka była wszystkiemu winna...jedyny minus- i to dla mnie bardzo duży - to ten nieszczęsny kciuk...

reklama
baśka zazdroszczę :tak::tak::tak: próbowałam ale u mnie to nie działa bo jak mówię "idź spać kochanie" to słyszę "mama też" :sorry2::dry:

Do góry