reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

reklama
moja Zuzia dzis dała podobny popis nocny ok 4 rano i tak sobie mówiła do 5 a ja rano do szkoły ledwo wstałam a Zuzia z tatusiem do 8 pospali

Wczoraj juz małą tatuś usypiał..i zasneła w 10 min:tak:..ale wstała za wczesnie jak na nia:dry:(choc ja jak pisałam z rannych ptaszków i byłam pierwsza:-)Obudziła sie ok7

U nas dzis w nocy byla katastrofa normalnie...Mloda zasnela po 20:00 ale juz po 21:30 wyspana byla...potem znowu na chwile zasnela-na jakies 20 min.i od wtedy ryk na maxa
chisteria wrecz....zakonczylo sie ze przyszla spac do nas...a my tu na bara bara sie nastawilismy...:crazy:

To Noemi miała wyczucie:-D:tak:
U nas sypianie jest dobre. Dzisiaj Mateuszek mnie zaskoczył i przyszedł do mnie powiedział: idę spać, dobranoc! dał całusa i poszedł do łóżka:szok::tak::tak::tak:I już śpi

Pati ale was wyczuła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniab ale ci zazdroszczę, u mnie to szczyt marzeń, Izka będzie się pokładać , płakac itd itp ale sama spać nie pójdzie:dry::sorry2:

A u nas dziś cos ze spaniem nie bardzo. Nie wiem, czy Wojciaszkowi ostatnia piątka wyłazi, ale nie chce spać i strasznie marudny. Teraz leży z nim Marcin i próbuje go uśpić, ale nadal co chwilę słyszę Wojtkowe płacze...:baffled:

reklama
u nas ze spaniem wciaz super!..jest jedno ale...mała lubi zasypiac w swoim wózku:dry::szok:..zasnie (a ma mega twardy sen) i ja wyciagam kłade juz gdzie chce i do rana nic i nikt nie jest jej potrzebny)- ale z tym tez powalcze i bedzie gitara:rofl2:..
bo ewentualnie(ale to dł trwa) zasypia jak ja leze obok niej..wiec wole jak juz właduje sie do swojego wózka i 5 min i spi.

Ostatnio tylko przez to, ze w dzien spi nawet do 3-4 h...zasypia nam poźno ok 22..a wstaje przed 7:sorry2:

Do góry