reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

U nas tez tak jakos sie rozlegulowalo ze spaniem...chodzi roznie spac...ale teraz te dwa dni co bylismy w Polsce mloda caly dzien na dworze doslownie,nie spala tez w dzien i noce cale przespane i to wlasnie tez do 09:00... Ci co maja wlasny ogrod to poprostu bajka....Noemi wczoraj biegala caly dzien po dworze doslownie z gola dupa,wogole mialam wrazenie ze dziecka nie mam...Sama soba sie zajmowala,bawila sie,polewala woda no poprostu nic tylko domek z ogrodkiem ,a wtedy moge rodzic siostre a nawet i brata :-) A tu czlowiek idzie na dwie godziny na plac zabaw i tyle bo ile mozna siedziec samemu i patrzec w jeden punkt---a w ogrodku to kawusia,zimne piwko:) calkiem inaczej i przyjemniej...

reklama
No dokładnie Pati:-):tak:To kiedyś zahacz o nasz domek i ogródek:tak:My dzisiaj już napuściliśmy wodę w mały basenik i jutro będzie pluskanko:-D

Ania jak przygarniesz nas na jakis weekend to nie ma sprawy :-) A moze jakis wspolny wypad nad morze w ktorys weekend-niekoniecznie na noc ale np.na jeden caly dzien plazowania :-)?

no u nas tez masakra - Karol jest mega nakręcony i chodzi spać ok 23!!! koszmar...a w dodatku nie można go samego zostawić w łóżku bo zwiewa od razu z pokoju a jak chcę go zamknąć w łóżeczku to drze sie jak opętany no i nawet się boję go zamykać nauczona złymi doświadczeniami innych (bo nogi ma już wystarczająco długie żeby wypaść :))...

Moja cipulinda oszla dzis spac po 22:00 powolilam jej polezec u na s w sypialni to przylazila do mnie do komputera i co chwile prosila o inna bajke na dvd...w koncu sttwierdzilam ze ona tak do polnocy bedzie mogla latac i polozylam ja w swoim pokoju...10 min i zasnela...

Matek codziennie zasypia około 23 a wczoraj to ja już nieprzytomna byłam a go jeszcze nosiło. Ja nie wiem skąd on ma tyle energii- cały dzień gania po dworzu, różne inne zajęcia mu wymyślamy a wieczorem po kąpieli dostaje takiego orzeźwienia że mógłby jeszcze do rana balować:baffled:
Pati nie ma sprawy tylko teraz to ciężko o weekend będzie bo za niedługo mamy wyjazd, a teraz w ten weekend Magda ma szkołę i tak zawsze coś:dry:

u nas standart wstaje o 6,00-7.00 popołudniu ok 12.30-15.15 a, wieczorkiem 2015-20.30 i lulu tyle ze musi ze mna bo reka w cycusiach:no:

czy któres dziecko jeszcze w ciagu dnia spi po 3..i wiecej godzin?..Moja Dusia zasneła przed 12..i tnie komara do teraz...:-D..a zaznacze, ze i w nocy slicznie spi(ostatnio u dziadków-rodzice u siebie:-):-)..jak zasypia ok 21/22-to cała noc do 7..no dzis wstała przed 6....;)

reklama
Do góry