reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

moj Gracus jak padl spac (po przewspanej calej nocce;)o godz 8.40 jak prowadzilismy Dusie do przedszkola...tak spi do teraz:O przy otwartym oknie- w wozku wczapce, szaliku itd...a mi zaraz cycki strzela:O

reklama
Rusia bo ja zawału dostanę !!!! nie mów mi takich rzeczy !!!!
Ulka zrobiła sobie w nocy od 3do 4 przerwę a w ciągu dnia zamiast spać 2 razy po 30 min to do tej pory spała 2 razy po 15 min !!!!!!

Klaudia o 19-19.30 a wstaje ok 7-7.30

Gracjan tez 19-19.30- budzi sie o 21.30 i do 22.30 jest mega aktywny!!! spiewa tanczy chichra sie itd;P i jak zasypa o 22.30 to budzi sie na cyca o 2 o 4 i o 7-8 i pozniej w drodze jak prowadze/odworze Klaudie zasypia ok 8.40-9 i spi 2-3 h...dzis 4!:O co i mnie zaskoczylo.... pobawi sie teraz z 2 h i ok 15 kimnie na godzinke do 2 wstanie ok 17 bawi sie i o 19 kapiel.to tak plus minus....

Moja spac idzie tak o 20:00-20:30 najpozniej...a wstaje w dni powszednie o 7:30...a w wekend spi nawet do 10:00 :-D lubi spac... ostatnie czasy....

Daniel spać idzie ok 19.30 -20.00 , Ula ok 19-19.30, rano wstają Daniel ok 7, a Ula z zegarkiem w ręku 6.30

Wojtek jak Noemi, tylko bez spania do 10.00 w weeknedy ;-)
Chłopcy ida spać 20.00 - 20.30 (sporadycznie "od świeta" później). Budzą się zwykle 7.00-7.30. Wojtek czasem śpi do 8.00.

reklama
Do góry