reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

No właśnie ja też chcę wiosnę. Zawsze na zimę dostaję doła, a teraz z moim mega burczkiem totalnego :baffled: :baffled: :baffled: Na spacerku to najchętniej na rękach, w domu zresztą też, a jak nie to muchy w nosie. I pomyśleć że jeszcze miesiąc temu byłó mega aniołkiem :confused:

reklama
Cześć dziewczyny u nas to samo,Maximiljanek dzis odstawial takie fochy,spał tylko raz 20 minut,poprostu byłam w szoku ile taki mały brzdąc moze wytrzymac bez spania.:szok: :szok: :szok: ,a przy tym namarudził sie co nie miara.Aniu mówisz że to może wpływ pogody....moze tylko że ja mieszkam w Anglii.To nic innego jak WIELKA TELEPATYCZNA ZMOWA CZERWCOWYCH BOBASÓW HA,HA,HA:tak: :-) ;-)

A Noemi dosc ladnie spi w dzien..ma nawet taka jedna drzemke ze spi nawet dwie godzinki...A moze i wiecej:confused: Zawsze zapomne zmierzyc czas ile spi...Ale dzis to zrobie...Za to wieczorami ostatnio ciezko jej zasnac...Dostaje butle ,przysnie ale juz za chwile oczy otwarte i postekuje...Ale robie akcje z kocem(mimo ze nie widzialam filmu jak zawinac-bo ktoras tu pisala o takim filmie=) wiec zawijam jak w rozek i po kilku minutkach niunia spi...
A terat tez spi -troche dziwne bo byla przestawiona ze dopiero ok 12.00 od 07:00-08:00 zasypila,a czasami jeszcze pozniej...Moze to ta pogoda...Od rana u nas wieje jak cholera,szaro i w dodatku kropi deszcz...Az strach po zakupy wyjsc...Nie ma co czekam na mojego Adama...

U nas też ztym spaniem kiepsko ale oststnio mamy dużo wrażeń, przeprowadzka, szczepienie i do tego jeszcze ząbki no i zmiana pogody:baffled: ale fakt faktem że ostatnio w dzień były tylko pół godzinne dzrzemki a nie jak dotychczas jakieś dwa razy po 1,5 h

U nas dokładnie tak samo - drzemki pół godzinne a do tego standardowo przerywane noce:crazy:
Nie mam pojęcia czym to spowodowane, pewnie pogoda, szczepienie (też było), może ząbki (strasznie Miki ślini się i gryzie co popadnie-po prostu masakra:shocked2: )...

Sylwia milo mi bedzie jesli pokazesz nam swoja nowe WLASNE 4 katy...:-)
Mieszkacie juz w swoim domku?
A swoja droga Noemi tez byla rozstrojona prawie tydzien jak mielismy przeprowadzke...Ale teraz juz wszystko ladnie wrocilo do normy...Czego i Wam zycze ...

A u nas jak zwykle problemy ze spaniem w dzień, chociaż jest mała poprawa, bo zdaży się Karolci zasnąć w dzień około godziny 13 na godzinkę, niestety tyko na rączkach, albo przy cycusiu:baffled: i muszę jej na to pozwolić, bo inaczej cały dzień by nie spała, na szczęście w nocy spi dobrze z jedną przerwą na jedzonko

reklama
Patrycja napewno wstaie niebawem fotki z naszego nowego domku ale tymczasem mieszkamy jeszcze z Wojtkiem u babci, bo nie wszystko jeszcze skonczone wiec teraz mamy takie wczasy:tak: :-D i wracamy dopiero jak tatuś wszystko skonczy:-)

Do góry