reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sen i spanie

Kurcze, dziewczyny, właśnie mój mąż wrócił ze spaceru z psem i przyniósł mi bukiet tulipanów. Zmykam więc o niego... Tak mnie jakoś romantycznie nastroił :D

reklama
Ehhhh ja to ostatnie kwiatki dostalam w szpitalu jak na kamienie lezalam...:-(
Ale ostatnio sama sobie kupilam piekny bukiet roz na stol...:-)

A co do kapusty to jest super w kazdej postaci jesli chcemy sie odchudzic-ale najlepsza kiszona-dobrze jest pic z niej sok...

Od 1-go listopada odchudzam sie:-D ciekawe co z tego wxyjdzie...:szok: :eek:

Zainspirowałyście mnie! Dziś w nocy odkładam Mikołaja po karmieniach do łóżeczka! Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ostatnią noc budził się co 2 godziny :baffled:

Wiecie co a ja odkładam małego i w dodatku karmię na siedząco i d... od 1 pobudka co godzinka a o 6 skowroneczek gotowy do zabawy :baffled:

A Wojtkowi znów coś się porąbało, bo spał ze 3 godziny dziś w dzień. No i przerwa między karmieniami zrobiła mu się w ten sposób 6 godzin.
Może on nie jest jednak Króliczkiem (jak mamy w zwyczaju do niego mówić), ale misiem i zapada w sen zimowy...:-)

A u mojego Karolka odwrotnie - tzn zawsze spał miedzy 12 a 14 tak ok 1,5 do 2 h a wczoraj i dziś tylko po 30 min - z zegarkiem w ręku!!! za to wczoraj odespał po południu - 2 h z kawałkiem miedzy 16 a 18 przespał, my poszliśmy na zakupy a on został z babcia i babcia go musiala delikatnie o 18 obudzic zeby cos zjadl a potem jak rodzice wroca wykapal sie i normalnie poszedl spac!!! a juz mielismy w miare wszystko uregulowane a tu znów d.... :(

A u mnie po przesunięciu czasu malemu wszystko cofneło się o godzinkę, wcześniej zaczynałdzień 7.30 to teraz 6.30, nadal śpi po 30 min ale nie 4 razy a już pięć bo chodzi spać normalnie ... ale według nowego czasu o 20, więc godzinka więcej:-D

reklama
Kurcze, skończyły sie popołudniowe spacerki i Miki odstawia cyrki, bo nie może sobie zasnąć:baffled: Wczesniej popołudniową drzemkę miał na spacerze, a teraz musiałam go nosić na rękach, bujać... Na szczęście usypianie "na noc" jest opanowane i zasypia sam w łóżeczku.
Ja chcę wiosnę!!!

Do góry