Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i może dlatego pokarm mam słabszy...juz sama nie wiem...Max od 24 budzi sie co godzinę,a w dzień to śpi tylko 2 razy po niecałą godzine,ja już naprawde padam na twarz
Mam nadzieje ,ze to sie zmieni.......KIEDYŚ(ha,ha)Kajka - głowa do góry widocznie Maxiu tak kombinuje - jak jest wesoły to nie masz czym się martwić - nikogo do spania nie można zmusić - chociaz rozumiem że musisz być cholernie padnięta;-)Mój Juniorek śpi w ciągu dnia 4 razy po 30 minut i koniec. Z zegarkiem w ręku 30 min, co do minuty, np. jak zasnie 14:09 wstanie 14:39. Ja są u nas goście to jest zawsze ubaw bo nikt nie wierzy że z niego taki minutnik :-)
ogólnie wygląda to tak, że śpi 30 min, jest aktywny ok1,5 - 2 h i znowu 30min spania. Już przestałam się denerwować że mało śpi ( jeszcze jakiś czas temu na siłę go usypiałam i czasami trwało to baaaaardzo długo a kończyło się tylko jego rykiem i moimi bolącymi plecami). Skoro jest uśmiechnięty i chętny do zabawy to jeśli mu to 30 min. wystarcza to niech tak śpi.