Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj jak nie dostanie smoka to ssie tak strasznie,ze wskazujacy na zgieciu ma opuchniety, zaczelam zakladac mu rekawiczki na noc - oj nie pasuje mu to..A ty Miłka obiecujesz z tym grzecznym dzieciakiem za miesiąc? Bo jak coś krecisz to jak słowo daje przyjade, zostawie mojego liliputa pod Twoimi drzwiami i szybko ucieknę!

Asionek bedziemy miec suty jak w butelkach Avanta![]()

Asionek probowałam tak z oszukiwaniem w nocyWkłądałam mu smoczka liczac ze zasnie... ale niestety dupa darcie i JEEEEŚĆ... wczoraj ladnie spał po 4 godziny dzisiaj znowu co dwie a ja ledwo zyje, a ten sie wscieka w najlepsze...

A ja mam pytanie do Was dziewczyny bo chyba oszaleję z tym swoim dzieckiem. Nie muszę już chyba wspominać o tych potwornych kolkach do czasu ktorych miałam fajnego, grzecznego bobasa. Teraz mam wiecznie płaczącego. W dzień śpi bardzo mało i ciągle domaga się noszenia, zmieniania pozycji, formy zabawy. Wszystkim nudzi się po 10, 15 min i w ryk. Czasem mam wrażenie ze boi się kolejnej fali bólu i dlatego chce być ciągle zajęty (ale może to moje obawy). Ostatnio już tyle płacze, a będąc z nim całkiem sama w domu od paru dni już nie dawałam rady ciągle skakać i ..... okazało się że jak się wypłacze (czego nigdy nie popierałam ale już opadłam z sił) to zasypia...I zastanawiam się czy są dzieci którym tak potwornie ciężko zasnąć i po prostu muszą się wypłakać??
Dodam że jak próbuje go uśpić, opatulając, dając smoka, przytulając to i tak jest ciągły ryk.
Zawsze byłam wielką przeciwniczką tego żeby dać się dziecku wypłakać ale jesli dziecko ma wszystkie potrzeby zaspokojone to może niektóre tego potrzebuja zeby odreagowac?
Oczywiście wszystkie porady w stylu czy nic nie uwiera, czy nie jest za zimno, za gorąco, zmienić pozycję etc. nie działają.
z tym naciganiem suta to tez mam, skubaniec maly ma zacisk niezly, dobrze ze sutasy sie nie urywajamoj jak nie dostanie smoka to ssie tak strasznie,ze wskazujacy na zgieciu ma opuchniety, zaczelam zakladac mu rekawiczki na noc - oj nie pasuje mu to..
asionek -ja kapie malucha z 2 razy w tyg , wieczorem probuje juz go wyciszyc, idziemy sobei do sypialni, swiatlo znikome, ssiemy sobie i spiacego odkladam do lozeczka, pospi z pol godz i budzi sie rozesmiany i gugajacy bardzo skory do zabawy:-)

Miłak,ale bym chciała Twoja mine zobaczyć.....................

he he tez prawdaNikitka - nie ma problema możesz krzykacza zostawić ;-) zatęsknisz to sama się po niego zgłosisz![]()

albo gazy , albo kupala akurat musi robic jak spi ... jedyny sposob zeby pospal dluzej to spacer