Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cały czas trąbili że tylko czerwiec upalny, lipiec tylko troche a na sierpień juz chłodek na całego ;D co mnie bardzo cieszyło :laugh:
dzisiaj wszystkie wiadomosci zaczeły trabic że długo terminowe probnozy sie nie sprawdza i czeka nas piękne, gorace lato nawet sierpień
co mnie sie wogóle nie podoba ale może te probnozy tez sie nie sprawdza bo inaczej zapomne jak wygladaja moje kostki
i nie wyobrażam sobie rodzić w 35stopniowym upale
no przecież wszystkie nie grilują??? ja jakaś dzisiaj poddenerwowana jestem, sama nie wiem czym, drażni mnie dosłownie wszystko
może po obiadku przejdzie???
Rzeczywiście pustki ..
Dziś dla zabicia czasu wziełam się za sprzątanie łazienki ona mnie zaczeła denerwować
pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych .
ja weekendy spędzam ostatnio na działce... wykorzystuję ostatnie wolne chwile.. siedzę sobie w cieniu, czytam książkę, piję wodę mineralną... żyć nie umierać
Ale dostałam lenia , nic mi się zupełnie nie chce, plątam sie po mieszkaniu i miejsca nie potrafie znaleźć a o sprzątaniu moze mieszkanko zapomnieć! po piątkowym polerowaniu wszystkiego , mam dość i odpoczywam cały tydzień!