Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc! Jestem Margarita! Tez bede mamusia w sierpniu, termin mam na 28! NARAZIE NIE CHCE NICZEGO ZAPESZAC, jestem przesadna...JESTEM BARDZO SZCZESLIWA! GRATULUJE WSZYSTKIM OCZEKUJACYM MAMUSIOM!
przerwa w pracy , zaraz zacznie sie konsumpcja , kolezanka poleciala po golabki , juz mi slinka cieknie ;D zglodnialam makabrystycznie , a gardlo dalej pobolewa Margarita witam w gronie sierpniowek i nic sie nie boj , musi byc dobrze
Witam was serdecznie! Fajowoze mamy podobne terminy! Macie jakies dolegliwosci? Ja mam non stop mdlosci, szczegolnie po poludniu i wieczor-dziwne nie? i zwiekszony apetyt!
Dziewczyny, myslicie juz o porodzie? Ja jestem z Krakowa i nie mam pojecia gdzie bylaby najlepsza opieka, moze mi cos doradzicie? Pozdrawiam!