reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

reklama
Czesc! Jestem Margarita! Tez bede mamusia w sierpniu, termin mam na 28! NARAZIE NIE CHCE NICZEGO ZAPESZAC, jestem przesadna...JESTEM BARDZO SZCZESLIWA! GRATULUJE WSZYSTKIM OCZEKUJACYM MAMUSIOM!

przerwa w pracy , zaraz zacznie sie konsumpcja , kolezanka poleciala po golabki , juz mi slinka cieknie ;D zglodnialam makabrystycznie , a gardlo dalej pobolewa :(
Margarita witam w gronie sierpniowek i nic sie nie boj , musi byc dobrze

Czesc Margarita :D milo, ze do nas dolaczylas ;D

Silunia, robisz apetyt tymi golabkami!!! Ale za to ja dzisiaj na obiadek mam makaron z truskawkami i smietanka!!!!!!!! ::) :)

Jesuu, na sama mysl obsesje mam ::)

Witajcie wszystkie!

Witam serdecznie Margarita. U mnie termin na 29 sierpnia :).

Samopoczucie mam dzis takie sobie, ale dzien zaczal sie wczesnie, bo dzis bylam "upuscic" krew. Wyniki dopiero we czwartek.

Witam was serdecznie! :) Fajowoze mamy podobne terminy! Macie jakies dolegliwosci? Ja mam non stop mdlosci, szczegolnie po poludniu i wieczor-dziwne nie? i zwiekszony apetyt!
Dziewczyny, myslicie juz o porodzie? Ja jestem z Krakowa i nie mam pojecia gdzie bylaby najlepsza opieka, moze mi cos doradzicie? Pozdrawiam!

reklama
Do góry