reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

A my dopiero 13 lutego - szczesliwy dzien dla mojego gina jak sie okazalo. I tez bedzie mialo juz prawie 13 tygodni (bez 1 dnia).

reklama
Hej ja ide w srode tez juz nie moge sie doczekac bardzo troszke minely nieciekawe objawy moze to prawda ze do 3mies, sie wymiotuje :laugh:pozdrawiam

hej!!
Witam serdecznie ja z sierpniowych dzieciaczków!!
W zeszłym roku tez czekałam na maleństwo........ miałam termin na 6 sierpnia a urodziłam 25 lipca......... ciążowe dolegliwości męczyły nie po kilka razy dziennie do połowy 4 miesiąca.... brałam nawet leki przeciwwymiotne....
Sierpień to piękny czas na rodzenie dzieci....
Pozdrawiam serdecznie!!

Obiecałam sobie, że jak będę miała wolny dzień to zacznę szukać w moim mieście sklepów z cichami ciążowymi, wózkami itp. Oczywiście nie przewidziałam planując wolne, że temp. na dworze będzie -23 stopnie, ale i tak się wybrałam na wycieczkę: rajstopy pod spodnie, dwa golfy i dawaj na miasto. No i tak jak przypuszczałam, znalazłam jeden sklep z ciuchami ciązywymi i dwa z wózkami i to wszystko czyli klapa. Chyba poczekam na łagodniejszą pogogdę i wybierzemy się z mężem gdzieś dalej na zakupy, bo nie widzi mi się kupować wszystkiego przez internet. Muszę sie popytać znajomych, bo może te sklepy są gdzieś ukryte ;) A myślałam, że kupię sobie jakieś fajne spodnie :(

No wlasnie, planuemy ze kuimy to czy owo, ze z brzuszkiem bedziemy ekstra wygladac, a przychodzi aki moment, ze nic nie mozna kupic i samopoczucie sie pogarsza.

Kasia, na pewno sa jakies ukryte sklepy. Musisz tylko zrobic wywiad.

no wlasnie , ja musze sie przyznac , ze trace talie osy ;D i nie zapinam sie na ostatni guzik w spodniach i wogole z tego powodu czuje sie zle i cholernie malo sexy i wogole nie mam sie w co ubrac ...sorki za zale ..... moj G. obiecal mi dzisiaj ze pojdziemy po jakies ubrania ciazowe , ale chyba przejde sie sama bo tylko bedzie mi przeszkadzal a ostatnio sie na nim bez przerwy wyladowuje dlatego ze poprostu czuje sie bardzo nieatrakcyjnie :p

Eh, silunie, wierz mi, mam dokladnie to samo. Kazda uwaga wygloszona zartem nawet - niezaleznie od tego, kto ja wyglosil, doprowadza mnie do skraju wyczerpania emocjonalnego. Po raz pierwszy od bardzo dawna czuje sie strasznie nieatrakcyjna i zaczelam znowu ubierac sie w worki, zeby nie bylo widac moich faldek itd... A jeszcze niedawno sliczne bluzeczki z duzym dekoltem nosilam i chwalilam sie moimi piersiatkami, teraz sie wstydze... Fatalnie sie ze soba czuje. Ponoc uczucie niepewnosci i zwatpienia w sibie i swoja atrakcyjnosc jest tez scisle zwiazane z pierwszym trymestrem ciazy...

reklama
mnie jeszcze to dobija , ze jest tak zimno i wszystkie ciuchy wszystko zakrywaja , nakladam na siebie tony ubran zeby nie zmarznac i efekt jest taki ze wygladam opuchle :p
nie moge sie doczekac az zima minie i bede mogla zalozyc cos co chociaz troszeczke podkresli moje kobiece i ciazowe ksztalty

Do góry