Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja to samo Karoo, caly czas mysli kraza gdzie indziej. No i u mnie w domu caly czas ktos gada Nie mozna sie skupic. Ale jak juz sie wezmiemy za to, przysiadziemy i skupimy tylko na pisaniu, damy rade
Witam wszystkim po długim niebycie. Własnie jestem po odwiedzinach mojej mamy, przyjechała zobaczyć mój brzuch. no i dowiedziałam się że jak była ze mną w ciąży to miała ogronme brzuszysko no i pewnie ze mną tez tak będzie-juz sie cieszę Kupiłam też wózek chicco tech-a 4WD skoro na ten cel przywiozła mi pieniążki to trzeba było skorzystać No a teraz czyli w kwietniu planuje remont mieszkania żeby zdążyc przez "dużym brzuchem"
A ja coraz bardziej zaczynam czuc, ze bedzie dzidzius. Moj przywiozl z wyjazdu troszke ciuszkow - sa takie malenkie Zastanawialam sie wczoraj jak je ogladalam jak ma przejsc raczka przez taki maciupki otwor w rekawie
w 21 tc może być widać albo i nie jeżeli dziecko się odpowiednio ułozy to można okreslić płeć, ale trzeba pamiętać, że rozmiary ewentualnego chłopczyka są tak mikroskopijne, że o pomyłkę łatwo mój gin twierdzi, że po 25 tc już ładnie widać czy chłopiec czy dziewczynka i wtedy nie ma mowy o pomyłce. oczywiście pod warunkiem, że nie schowa swoich atrybutów
Wtam kochane!
Prawie zdrowa już jestem! cytryna z miodziem pomogły dziękuję polecam Amol - w czwartek mnie dopadło a dzisiaj już prawie nic, fakt że pierwszej nocy myślałam że nie przeżyję budziłam się mokrusieńka. Nasmarowałam co noc plecy, klatke piersiową i czoło i naprawdę pomogło ale z łóżka się nie ruszałam Dzisij już lepiej ale jeszcze nie wychodzę, na wyjście pozwolę sobię w czwartek, jadę na zakupy dla mnie (trzeba sobie choróbsko wynagrodzić ),już wczoraj na Allegro kupiłam koszulę białą -super i czerwoną bluzeczke obie nowe i teraz czekam na paczuszkę. ;D
No to kuruj sie Mada! Lepiej polezec dluzej, ale wyleczyc do konca. Zakupki zawsze poprawiaja humor Ja mam urlop od srody, wiec pewnie tez skocze sobie polazic po sklepach