reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

reklama
A ja dzisiaj postanowiłam odpocząć na łonie natury, czyli mój K. calutki dzień w pracy więć tatuś po mnie przyjechał i spędzam cały dzień u rodziców(mieszkaja w domu i mają ogród-więc tu wypoczywam, bo to taka trochę mała wioska a oficjalnei dzielnica miasta,cisza, spokój no i miało być do tego jeszcze słoneczko zeby posiedziec na tarasie pospacerowac i pobawić się z psami w ogrodzie no i złapać trochę słońca - kolorek poprawić.A tu jak zwykle plany pokrzyżowała pogoda i siedziałyśmy z mamą bidulki w domu :mad:
I tu ciekawostka: siedzimy , gadamy oczywiście o dzidzi , łóżeczku itd. i ja opowiadam o różnych badaniach i wchodze na temat dr. Włoch i tak z tego rozgadania mówie że Sandra też była u tej dr ale więcej będę wiedzieć dzisiaj po jej obronie a mama patrzy na mnie i pyta co to za Sandra że nie wiedziała że mam jakąś koleżankę co jest też teraz w ciąży(zna wszystkie) a ja zaczynam próbę tłumaczenia i powoli zaskakuje że to chyba już jakieś wariactwo ::) czy inni też tak mają czy tylko ja tracę zmysły i powinnam ograniczyć pobyt na BB(czego sobie nie wyobrażam)
Może powinnam poszukać psychiatry?

Mada nic sie nie przejmuj..wszystko w normie , kazda z nas juz bez BB nie moze zyc..a nasze mamusie tego raczej nie zrozumieją bo one nie z tej ery..i z internetem niewiele miały do czynienia wiec dla nich to dziwne.. ;) pozdrawiam

Czarnulka, gratuluję córeczki!!! ;D ;D

A co do uzależnienia od BB i opowiadania o Was osobom z mojego otoczenia, to ja wczoraj opowiadałam mojemu P. o madzie i karoo i ich "przygodach" z remontami (też mieliśmy w zeszłym roku różnie przeboe z "fachowcami"...). Patrzył na mnie trochę dziwnie, ale wysłuchał ;)

Czarnulka - congratulations!!!!

Wlasnie wrocilam do domu. Obronilam sie na 5!:) Jestem strasznie szczesliwa i czuje niesamowita ulge!

Jutro Wam opowiem. Padam z nog.
Buziaki

Sandra mozesz byc z siebie dumna!!! gratulacje!! ale ci zazdroszcze..moim marzeniem jest 4 ale bedzie cięzko z taka promotorka jaka mi sie trafiła..pozdrawiam!

rose231rp.gif

Sandra, gratulacje ogromne! Zuch dziewczyna :)

Dziewczyny mam jakis zespól antyfosfolipidowy i codziennkie muszę sobie robic okropne zastrzyki w brzuch przez całą ciążę więc możecie same sobie wyobrazić jaki w 7 m-cu wygląda. kazdy poranek to stres czy znajdę miejsce do wkucia :(

Sandra, wielkie gratulacje!!!!

Czarnulka, rowniez, choc z innego powodu :D

A ja dzisiaj bylam w szpitalu, po wszystkich badaniach pan doktor po wywiadzie stwierdzil, ze mam zapalenie pecherza, albo cewki moczowej (albo i jednego i drugiego - trudno powiedziec). Mialam KTG, badanie normalne i USG i.............. bedzie DZIEWCZYNKA  Mial byc chlopak, ale co z tego :) Moja przyjaciolka powiedziala, zebym pogratulowala mojemu mezowi, bo przeciez to niezla sztuka zrobic dziure w dziurze :D Podoba mi sie to wytlumaczenie.

reklama
Do góry