Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Krakow to samo , 10 stopni i pochmurno , deszcz napewno spadnie !!!!! cholera zimno , siedze wlasnie przy herbatce z mlekiem , moze to pomoze bo marzne !!! Jak tak dalej pojdzie to ogrzewanie wloncze
Hej w poniedzialek rzekomo czerwcowy... U nas mzy, chlodno i nic sie nie chce. Marcinek nie poszedl do przedszkola bo w kiepskiej formie. Nie sie co dziwic. Teraz ogladaja z Karolka bajke. Duzo czas nie mam i jeszcze net beznadziejnie chodzi, wrrrrr.........
A u nas slonko swieci i cieplutko jest... Tylko mi cosik sie w oko stalo, strasznie mnie swedzi i piecze i lzy leca... Ide se wysuszyc leb do lazienki i sprawdze przy okazji co mnie w oko sie stanelo ;D
Jak Ci Karoo nie przejdzie to kup sobie w aptece sol fizjologiczna i przemywaj nia oko. Powinno pomoc. I przypadkiem nie trzyj oka, bo sobie tylko pogorszysz.
Nic dziwnego że zwlekłam sie w południe bo po co wcześniej jak taka gówniata pogoda
choć czasem promyki słońca można uświadczyć może to zapowiada poprawe :
JASNA CHOLERA!! WŁASNIE ZAPUKAŁA SĄSIADKA ŻEBYM ZDJEŁA SOBIE OŚCIEL Z BALKONU BO PADA!!!!!!!!!!! A NIE ZAPOWIADAŁO SIE DOBRZE ŻE MAMY ZASTĘPCZE KOŁDRY I PODUSZKI BO BYSMY SPALI DZISIAJ POD KOCYKIEM BRRRRRRRR....
I DOBRZE ŻE MAM KOCHANA SĄSIADKĘ BO JAK JUŻ SIĄDE NA BB TO JUZ SWIATA NIE WIDZE WOKÓL SIEBIE :
Ale Ci Karoo zazdroszcze ze masz tak blisko na morze..jak chyba ostatni raz widziałam je 14 lat temu jak byłam na kolonii ..a z krakowa niestety kawał drogi zeby sobie tak na weekend wyskoczyc za to w góry mam blisko moze to i lepiej bo ja sie generalnie wody boje..ale pospacerowac bym pospacerowała brzegiem morza..ech..pozdrawiam