reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

sierpien 2006

flowcolor3mn.gif
flowcolor3mn.gif
Leyna, gratuluję "wskoczenia" w 8. miesiąc!!
babyheart7ql.gif

reklama
Witajcie kochane sierpnióweczki :D

U mnie wszystko w porządku :) wczoraj byłam z Wikusią na badaniu kontrolnym serduszka i jest już idealne :D (wcześniej były małe szmery)
Teraz czuje sie ztrasznie ciągle wyczerpana :? Wikusia może nie daje aż mi tak bardzo w kość,ale latanie za nią też daje swoje hihihi ;) Teraz jeszcze raczkuje,a co to będzie jak zacznie biegać :shock: Aż nie chce mi sie myśleć 8) W brzuszku moja gwiazda daje również ładnie czadu :) a tu jeszcze do końca zostało mi troche czasu :lol: W Niedziele imrezka urodzinowa mojej Wikusi,a więc ja mam troche roboty :) będzie 11 osób dorosłych i dwoje dzieci + Wiki :? Mam nadzieje że imprezka nie będzie trwała kilka godzin,bo oszaleje :? Wolałabym o połowe ludzi mniej ;)
Teraz moja Pysia sobie smacznie śpi a więc ja szybciutko do was piszę :) Bo jeszcze o mnie zapomnicie,i będzie mi baaaardzo przykro z tego powodu ;)

A teraz zmykam pozmywać naczynia ;)

buziaczki papa

Czarnuka, pamietamy. Tez sie malo pojawiam bo dzieciaki biegaja jak oszalale. Dzis nie byl Marcinek w przedszkolu na dlugo, ale pojechalismy we trojke bo byly zdjecia, potem do sklepu, potem do domu, potem do lekarza (tam obsuwa 30min), pozniej apteka i w koncu w domu, czyli 4 godz poza domem...Ufff..... ledwo zyje... A jutro rano do gina... Zobaczymy jak tam sie czujemy "od dolu" ;)

O lala wszystkie mamusie zabiegane..ja tez własnie wrociłam z miasta ponad 3 ha sie szlajałam..zakupiłam kolejną partie czuszków dla mojej królewny a sobie zapodałam spodnie ze szmatexu za 5zł ;D i mam zamiar wstawic z przodu bawełnianą wstawke na brzuch bo juz w nic sie nie mieszcze a szkoda mi 100zł na spodnie ciązowe w ktorych pochodze jeszcze 2 miesiące...musze tylko poprosic kolezanke o wykrojenie tego klina, bo maszyne do szycia mam więc sobie juz sama wszyje mam nadzieje ,ze mi to wyjdzie ;D pozdrawiam

Leyna, gratuluje "8" miesiaca!

Czarnulka, nic sie nie martw - pamietamy o Tobie! :) Z gory juz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEJ PEREŁKI - WIKUSI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK. ROSNIJ ZDROWO MALUTKA!

Joaś, wlasnie sciagam filmik z Twoim udzialem :) Musze nadrobic, bo nie moglam obejrzec wczoraj wiadomosci.

Ja tez mam troche na glowie. Remont. Male problemy z T. No i ogolnie wszystko mnie wkurza i ludzie mnie denerwuja ;)

Witam w ten piękny słoneczny dzionek ;D
ja już od godziny na nogach, po prysznicu i po sniadanku, tak mnie wyprowadziła wczorajsza wiadomość z równowagi o braku premii że spać nie mogłam przez całą noc :( ale już lepiej bo zaczełam układać sobie co pierwsze do zapłacenia i co trzeba kupic a co może zaczekać i juz lepiej ::) za to mojego bidulka angina rozłożyła(tak co roku przy pyłkowym okresie)to na tle alergicznym, na szczeście należy do tych nie marudnych i leży grzecznie w łóżeczku , łyka co mu żona poda i nie marudzi uffffffffff... ale taki biedny jest i strasznie mi go szkoda :(.
No i problem z rocznica rozwiązany bo napewno choróbsko mu nie przejdzie a i tak z braku finansów(czyt. premia) prezenty i wyjazd jakikolwiek przeszły do historii :p

Mada, przykro mi ze nie spalas, szkoda, ze nie bedzie prezentow na rocznice, ale to chyba nie najwazniejsze... Spedzicie czas razem. Jak macie mozliwosc obejrzyjcie film ze slubu. Mysmy tak zrobili w jedna z rocznic. Niby sie pamieta, ale ile mozna ciekawych rzeczy dostrzec, posmiac sie z siebie i znajomych...

Jesli chodzi o ginka to wszystko dobrze, dzidziek zdrowy, serducho mu bije. Zlecone mam badania typu morfologia i toksoplazmoza. No i czekamy dalej :)

Mada, tez bym sie wkurzyla, gdybym liczyla na premie, a tu g...o! Szkoda, ze tak wyszlo.
Co do rocznicy to Joas ma racje - spedzcie razem ten czas, wykorzystajcie go na maxa - prezenty nie sa najwazniejsze.

Joas, ciesze sie, ze z maluszkiem wszystko w porzadeczku - ze zdrowy, rosnie i serducho ma jak dzwon ;D

reklama
Mada juz sie tak nie stresuj bo dziecku zaszkodzi...wielka szkoda ,ze tej premii nie ma ale i bez tego dacie sobie rade zapewne.. ;)
Joaś fajnie, ze wszystko ok z twoim maluchem ,tak trzymac! ;D
a Ja juz nie moge sie doczekać bo z a 2 tyg jade do swoich rodziców( nie ma jak u mamy ;D) tam bedą koło mnie skakac , ale bedzie fajowo mamusia bedzie spełniac moje zachcianki no i zrobimy wszystkie zakupy potrzebne dla dzidzi za ,które tez mamusia zapłaci ;D pozdrawiam!aga

Do góry