reklama
Luxik
:)
Lekarz mowil ze to normalne, u mnie jest tak jak chodze za duzo, normalnie jak stara babcia, wstaje jak slon, klade sie jak slon, a moj C. patrzy sie na mnie z litoscia i chce pomoc, ale czasami go wyganiam bo jeszcze nie jest ze mna tak zle!!!!

Odnośnie tej torby do szpitala to ja napisze tylko dwie rzeczy. Po pierwsze polecam majtki jednorazowe. Rzeczywiście z samą podpaska między nogami nie sposób chodzić a w majtkach zwykłych nie wolno. Te są przewiewne i super sie sprawdzają. Po drugie jesli chodzi o pieluchy to pamiętajcie, że te brudne rzeczy musi mąz zabrac do domu i uprać więc jak będziecie używac pieluch tetrowych to cztery to zdecydowanie za mało. Musicie mieć zapas. Poza tym maluszka zawija się w dwie pieluchy a taki maluszek umie siusiać często :-)
Ja wszystkie moje dziewczynki chowałam na tetrze (tylko na spacery pampers) i naprawdę tempo zużycia jest zastraszające - więc 30 w domku to minimum.
Ja wszystkie moje dziewczynki chowałam na tetrze (tylko na spacery pampers) i naprawdę tempo zużycia jest zastraszające - więc 30 w domku to minimum.
OLA my postanowiliśmy ze ślubem nie czekać...nie widze zadnego problemy zeby brac slub z brzuszkiem, bierzemy slub konkordatowy...zostalo 18 dni i juz mam stresik...;-) tak poza tym to chcialam jak najszybciej byc zona mojego Andrzeja i juz nie moge sie doczekac !!!! jak cos to pytaj.
Ja kreski tez jescze nie mam
Ja kreski tez jescze nie mam

reklama
Włochata to i ja sie zrobiłam
A w niektórych miejscach stercza mi tak jakbym je goliła
az sie wstyd rozebrac.ale podobno przy naszej burzy hormonów to normalne
moja kolezanka miala tez włosy na plecach i szyji
wiec ja sie ciesze ze tylko na brzuchu mam:-)

Podziel się: