reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

My też robimy zakupy w Carefourze i też korzystam od niedawna z przywileju pierszeńskatw przy kasie...ostatnio była dosyc duża kolejka i oczywicie się wepchałam...a ludzie z oburzeniem ze kolejka...ja na to ze w tej kasie kobiety w ciazy maja pierszenstwo i juz....Moj andrzej tez sie usmial...Trzeba wlaczyc o swoje prawa.
Ja chodze do lekarza panstwowo i w poradni jest zasada ze kobiety w ciazy wchodza najpierw...oczywiscie nigdzie kartka z taka informacja nie wisi ale wszyscy o tym wiedza. A ostatnio jak bylam to byly 3 babki wielce oburzone....i zanim przyszedl lekarz to ciagle powtarzaly ze nie ma takiego przepisu i ze wchodzi sie w koleknosci przyjscia....jakie mialy miny jak przyszedl lekarz z polozna i po chwili polozna wychodzi z gabinetu i mowi :"prosze ciezarne"....az mi sie tak fajnie zrobilo jak popatrzylam na miny tych kobiet.....;-)

reklama
Kiara gratuluje odwagi :-) ja taka odważna niejestem chociaż jak mam coś do powiedzenia to powiem:-) ale niechce się niepotrzebnie stresować i podnosić sobie ciśnienie bo u nas to w mieście codziennie musiałabym się kłócić tak tu jest. Lubie swoje miasto Toruń ale ludzie potrafia wkurzyć człowieka:no: ja myślę że zacznę coś kupować małemu w maju mąż ma urodzinki może wybierzemy się wtedy na zakupy zobacze jeszcze...:-) staram sie niewierzyc w zabobony ale czasem człowiek sie wystraszy jak mu nagadaja:tak:

BARDZO DOBRZE KIRA !!! Ludzie sa naprawde nienormalni.Te baby to chyba sa zazdrosne a faceci nie wiedza co to znaczy byc w ciazy!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Bo nie wiem jak cos takiego wytlumaczyc:dry:

Koniec narzekania na społeczeństwo....macie jakieś plany na majowy weekend?? Bo w tym roku będzie wyjatkowo długi....Ja mam nadzieje, że mój Andrzej dostanie wolne i będziemy mogli gdzieś wyjechać...ale konkretnie to jeszcze nie myslałam.

Na kolejki jeszcze ogromne nigdzie nie trafiłam, ale zauważyłam za to , ze panie ekspedientki jak zobaczą że jest w ciąży to strasznie miłe są (czasem aż do przesady:-D )​

Hehe, jeśli chodzi o weekend majowy to też muszę ponarzekać. Za daleko nie mogę jechać, a w zasadzie to wogóle, bo mój mąż ma zjazd akurat. Pochodzimy pewnie po lesie, może znajomych odwiedzimy, ponadrabiamy zaległości...​

Znalazlam fajna strone z wozkami dla naszych bobo,www.bobowozki.pl byc moze ktores z was ja znaja ale moze niektore nie,duzy wybor!I o wiele taniej niz w sklepach (przynajmniej w Luxemburgu:-()
Jest tez moj z "quinny" Mrozik!

Ja chetnie bym na działeczke pojechała:tak: Hmm...słoneczko i las:tak: zobaczymy jak z wolnym czasem.ale weekend mamy idealnie długi-super:tak:

reklama
Ola chcesz kupić wózek na 3 kołach?? Ja słyszałam że sa okropne...źle sie prowadzą..itd. Ja chce wózeczek na 4 pompowanych kołach...takie podobno najlepsze....no ale to kwestia gustu...

Do góry