reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja znowu slyszalam ze sa bardzo wygodne,znajomi mojego Carlo maja (z qiunny)i sa bardzo zadowoleni, moze to nie o trzy kolka chodzi a o marke jak jest zrobiony?

reklama
Moja kuzynka też ma trzy kólka i zadowolona jest. Ja jeszcze nie wiem jaki chcemy. Na razie musze na żywca w sklepie pooglądac, ale to już pisałam chyba​

Moja kolezanka ma Quinny na 3 kólkach a poniewaz czasem zostaje z dzidzia i choze na spacerki to moge wam cos powiedziec na temat trójkołówek-nie są złe dopóki przednie kółko nie natrafi na przeszkode-np.b.wysoki krawężnik-w takim wypadku wózek leci do pzrodu-razem z dzidzia.Ja osobiscie taka jak Viviana 4 i pompowane,nie chce 3:-) no ale oczywiscie jest to kwestia gustu:tak: Nie mówie ze sa złe,tylko ze ja bym takiego nie chciala:-)

Ja slyszalam , ze sierpniowkom doradza sie kupowanie wozkow na duzych , grubych kolach. Bedziemy sporo jezdzic zima z maluchami wiec takie kola sa wygodniejsze.

Ale wy kobitki moze i macie racje, tak sobie przegladam te wozeczki i te z czterema kolami co niektore tez nie sa zle,a do tego moze i bardziej bezpieczne?.:eek: Ano zobaczymy.

Ja wózek mam zapowiedziany w prezencie od rodziców:-) Mam tylko pokazac jaki chce,co ma miec itp.i oni go kupia.ale dopiero jak sie dzidzia urodzi i bedzie wiadomo dokładnie co-chlopiec czy dziewczynka:tak: Są troszke przesądni-ale maja prawo,na razie wózka nie potrzebuje:-D

A jak to jest z wczesniakami? W ktorym miesiacu ,tygodniu jest szansa na to ze dzidzia urodzi sie i ma szanse na przezycie?

reklama
ja slyszalam,ze tak od 25 tygodnia,ale nie wiem czy w Polsce potrafia juz utrzymac takiego malucha przy zyciu,czy tez za granica...

Do góry