reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Magda to wspaniala wiadomosc!!! Nawet nie wyobrazam sobie co przeszlas, ale na szcescie dzidzia dzielnie sie trzyma :happy: Fantastycznie!!

Ania no to odpoczywaj, w koncu jak trzeba to trzeba, ech.. A z tym alkoholem, to róznie mówia, mój poprzedni lekarz (prowadzil poprzednia ciaze) , który jest jednym z najlepszych na wybrzezu, twierdzil, ze jedna jednostka alkoholu (kielonek wina, szklanka piwa) raz na jakis czas nie zaszkodza, ale wiem tez o innych opiniach, wiec jestem w kropce :baffled: i na wszelki wypadek jednak wole nie pic nic, trudno.

reklama
właśnie Naur różne opinie, ta podobno jest z ostatnich badań naukowych ale jak mowisz można posłuchać a najbezpieczniej nie pić ;-), może za rok może za dwa odbijemy sobie tego szampana w sylwka.
Magda no nareszcie, codziennie tu wchodziłam. Super wiadomość. Ale co się stresów najadłaś :no:. Teraz już tylko może być lepiej. To myślę że zbierzesz dalej te daty porodów :-D ;-) oczywiście przy odrobince czasu. Trzymajcie sie cieplutko.

uuuffffffff magda- to fantastycznie!!!
Bylas dzielna i nie dalas sobie wmowic zlych rzeczy!

no a zachowanie personelu szpitala moim zdaniem karygodne... naleza im sie 3 slowa :wściekła/y:

a mi wczoraj bylo mdlo pol dnia.... :baffled:
i dzis rano o 5 pies mnie obudzil, ze chce na dwor... nie wytrzymal i zasikal korytarz i winde :sick: Chyba sunia przeziebila sobie pecherz... Jka wrocilam to nie moglam zasnac bo mi bylo mdlo... :baffled:

ale wiecie co jest najgorsze?
WCALE nie mam ochoty na przytulanko a moj A. sie wkurza.... Jest cierpliwy, ale jak probuje jakos zagadac to mi jest glupio mu ciagle odmawiac :-( Zmusic sie jednak nie potrafie...
i jest taka srednia atmosfera chwilami... :-(

lidka... haha ..przytulanie przytulaniem ciekawe jak twój długo wytrzyma bez sexu...u mnie 2 tygodnie i mąż chodzi jak nabuzowany i boje sie ze wybuchnie...

w poprzedniej ciazy nie było z tym problemków, ale teraz ..... zupełnie nie mam ochoty...

Uh, z seksem to róznie bywa. Poprzednio tez na poczatku mialam mala ochote, potem to sie baardzo zmienilo, a teraz jest jakos w normie. Ale chyba odczulam cos na ksztalt lekkich nudnosci wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, jestem b.wrazliwa na zapachy i mam maly apetyt, chociaz chodze glodna. Niemile to. A o 17.00 lekarz.

Magda czekalam na wiadomosci od Ciebie! Tak sie ciesze!!I mocno ci kibicuje, bardzo mocno, musi sie udac!!
Reszcie tez kibicuje, ale z wiadomych wzgledow tak denerwowalam sie nie pisaniem Magdy.
Wielka buzka!

Mnie sie niestety nie udalo...

reklama
czesc...ja chyba zalapie sie do wrzesnia juz ale mam nadzieje ze nie pogniewacie sie jesli troszke z Wami popisze... Przeczytalamopowiesc magdy i tylko sie na tych lekarzy denerwowac mozna...
Jutro odezwe sie wiecej

Do góry