Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,ale i tak musi byc czasami, aaa co, trzeba oczyszczac klimat i mowic co sie nie podoba, ale tylko po to zeby wiecej sie nie gniewac, przynajmniej ja to tak z moim Carlo robimy
,a wy laski kurcze .....ah, nie gniewajcie sie na siebie

:sick: kopie,rozpycha sie,caly czas tak samo,a boli....poracha!!!W krzyzu lupie, jajniki to juz chyba siniaki maja,
do tego brzuch twardnieje a to przeszkadza w poruszaniu sie
Po za tym ok.Rozstepow zero, sikanie raz w nocy, czasami nie chce mi sie wstac i spie z pelnym pecherzem(wiem nie zdrowo)taki spioch leniwy jestem ze az strach
,kota zostawiamy u moich rodzicow, bo bedziemy sie przeprowadzac gdzie nie bedzie ogrodu a wiec kot bylby tylko w domu zamkniety,a kiedy dzidzia sie urodzi to sobie tego nie wyobrazam
,dopuki nie znajdziemy czasu i zorganizujemy ogrod, zdecydowalismy kota tu zostwawic.Nie wiem czy dobrze robimy bo kochany jest, przyzwyczail sie do nas, a tu inne koty, spacery na smyczy na poczatku, nowi ludzie, cholerka przykro mi ze tak musi byc, przywiazalismy sie do niego, nie wiem jak to sie ulozy, czy nie bedzie uciekal i nas szukal
zalamalabym sie.

zaczelam juz masowac nogi,ale to chyba teraz niewiele pomoze,nie wiem jak potem sie go pozbęde:-(a słyszałyscie o tych pasach poporodowych?czy one w ogole se sprawdzaja i czy sa zdrowe?wiem ze za szybko o tym mowic,ale wlasnie trafilam na cos takiego i sie zastanawiam.